keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Ihana meikkipussukka ja Wet'n wildin mineraalimeikkivoide

Äh, eksyin taas alennusmyynteihin, kun menin käymään vanhempieni luona lapsuuden kotikaupungissa. Rakastan shoppailla juuri tässä pikku kaupungissa, sillä vaatekaupat suorastaan tursuavat aletavaraa lähes ympärivuoden ja löydän yleensä aina sopivia vaatteita. Tämä on suorastaan ihmeellistä, sillä en normaalista shoppaillessani kotikaupungissani (siis eri kuin lapsuuden kotikaupunki tai kaupunki jossa olen viikot töissä) löydä ikinä tarpeeksi pieniä kokoja. Yleensä XS-koon vaatteet loppuvat ennen kuin ehdin niitä näkemään.
Eipä höpötetä enää tylsistä vaateostoksista vaan sainhan minä haalittua taas uutta kosmetiikkaa, vaikkakin halppis sellaista. Seppälästä tarttui mukaan kokeilumielessä Wet'n Wildin mineraalimeikkivoide (ja tällä kertaa se myös on Wet'n wildia eikä niin kuin viimeeksi ostamani luomivärit, jotka luulin olevan Wet'n wildia ottaessani ne kyseisen meikkisarjan hyllystä. Olivatkin jotain golden rosea, sori pikku moka.) ja ihana meikkipussukka, joka oli puoleen hintaan. Mineraalimeikkissä ei lukenut tuotesisältöä, tiedä häntä mitä moskaa sekin sisältää, mutta vaikutti pikatestauksen jälkeen ihan käypä kamalta. Nähdessäni tuon meikkipussukan tarjouksessa en voinut vastustaa kiusausta ostaa sitä, sillä onhan se aivan suloinen ja muistaakseni hintaakin jäi vain parisen euroa. Tuo tyttömäinen meikkipussukka sopii täydellisesti mustaan keinonahkaiseen käsilaukkuuni.

Wet'n Wildin mineraalimeikkivoide ja söpö pikku meikkipussukka



Lisäksi shoppailureissulla törmäsin alennuksessa oleviin Guerlainin meteoriittikuuliin, joita olen himoinnut useamman vuoden. Sain juuri ja juuri hillittyä itseni ostamasta kuulia, sillä verukkeella, että mansikkalasta kuulat lähtevät hieman halvemmalla ja ne voi ostaa milloin vain.

Ei kommentteja: