sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Train case vs. viehepakki

Olen aina inhonnut meikkipusseja, sillä meikit sotkeutuvat niissä helposti, kauniit kotelot naarmuttuvat ja ikinä ei löydä sitä mitä etsii. Pari vuotta sitten löysin osittaisen ratkaisun meikkipussi ongelmaan, sellaisen monesta pienestä läpinäkyvästä taskusta koostuvan meikkipussin. Nyt olen kehittänyt uuden ongelman, sillä meikkikokoelmani alkaa olla jo niin suuri, että tarvitsen monta meikkipussia, mikä aiheuttaa säilytysongelman.


Ebaystä löytyisi ihana ratkaisu ongelmaani nimittäin tälläinen ammattilaisten "train case". Eiks olekin ihania? Itse hintakaan ei ole liian suuri, mutta ne postarit, jotka ovat noin $ 60. Tuntuu jotenkin ihan älyttömältä maksaa enemmän postareista kuin itse tuotteesta. Tässä on kuitenkin mutama vaihtoehto, joita olen miettinyt. Vihjasin, jopa avokilleni, että tässä ois muutama hyvä synttärilahjavaihtoehto.




Kunnon meikkipakista haaveillessa täytyi tyytyä hieman käytännöllisempään ja halvempaan ratkaisuun. Idean tähän (toivottavasti) väliaikaiseen ratkaisuun sain Mangolisan blogista. Viehepakki aka meikkipakkini, jonka pöllin avokiltani. (Avokkiani ei tässä tapauksessa tarvitse ruveta säälimään, sillä pakki on ollut lähes käyttämättömänä useitavuosia.)




Viehepakki aka meikkipakkini


Huomasin hei alkuun, ettei yksi viehepakki tulisi riittämään kaikille meikeilleni. Tähän pakkiin sain kyllä suurimman osan meikeistäni mahtumaan, mutta ostin urheilukaupan tarjouksesta toisen pakin 10 eurolla tulevia ostoksia silmällä pitäen. Kuvaa pakista en valitettavasti ehtinyt ottamaan.





Heh, mulla taitaa olla pieni pakkomielle luomivärihin, huomaaks sitä? Lisää on muuten tulossa, saa nähdä mitä sieltä ebaystä nyt tulee.

4 kommenttia:

Badbomben kirjoitti...

Viehättävä viehepakki!:) Olen itsekin miettinyt trainkeissiä, olen ajatellut mennä clasu ohlssoniin katsomaan jos jokin sievä työkalupakki löytyisi. Btw, ruotsalainen Jula-niminen firma alkoi muistaakseni tuoda maahan vaaleanpunaisia työkalupakkeja ihan sitä varten kun meikkifriikit hamstrasivat niitä eikä varsinainen kohderyhmä eli remppamiehet:D

Anne kirjoitti...

Oih, sellanen vaaleanpunainen työkalupakki ois ihana. Me wants:) Tuoko Jula tuo niitä Suomeen, Ruotsiin vai molempiin? Ei ymmärrä:0

Badbomben kirjoitti...

Muistaakseni ruotsiin vain. Julalla oli ainakin myös ihan musta peruspakki jota kauneushörhöt hamstrasivat ihan hulluina.

Anne kirjoitti...

Tein pientä tausta tutkimusta ja löysin itseäni lähimmän Julan Ruotsin puolelta:) ja myös kävin yrityksen nettisivuilla. Valitettavasti nettikaupasta ei kaiketi voinut tilata kuin Ruotsiin, mutta siellä oli täydellinen Train case, vähän niin kuin tuo hopeanvärinen boxi.