torstai 17. heinäkuuta 2008

Everyday mineralsin samplet

Tällä viikolla on ollut sen verran enemmän tekemistä etten ole ehtinyt blogia päivittämään aikaisemmin, vaikka tarkoitus oli. Everyday mineralsin sampleja testasin ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna ja ne ovat olleet jatkuvassa käytössä siitä lähtien. Sampletilaus sisälti kolme meikkipohjaa, peitevoiteen ja poskipunan. Meikkipohjat olivat: Fairly light semi-matte, Light neutral semi-matte ja Fairly light neutral original glo. Peiteaine on Pearl mint ja poskipuna New car smell.

EDM samplet
(sori kun kuva on noin tumma vaaleammissa versioissa värit näkyivät huonosti)
Meikkipohjien sävyt olivat todella hyvät. Pystyn käyttämään kaikki, vaikka vaalein onkin parhaiten ihonsävyyni sopiva. Original glo oli meikkipohjavaihtoehdoista kevyin ja tarkoitettu selvästikin hyvä ihoisille, koska peittävyyttä oli hyvin vähän. Semi-matte oli minulle juuri täydellinen peittävyytensä puolesta, sillä se oli tarpeeksi kevyt ja silti peitti pienet iho virheet. Ainoat ongelmat, jotka kohtasin EDM-meikkipohjien kanssa olivat meikkipohjan hienoinen tummeneminen heti levityksen jälkeen ja meikkipohjan pysyvyys ongelmat. Molempiin ongelmiin löytyy kuitenkin helppo ratkaisu: meikkipohjaa valitessa kannatta valita astetta vaaleampi pohja kuin normaalista valitsisi ja pysyvyys ongelman ratkaisuksi kokeilin normaalia irtopuuteriani, mikä myös toimi eriomaisesti.
Peiteväri oli aivan syötävän näköistä vaalean vihreää jauhetta, joka kimalteli ihanasti. En tiedä teinkö oikein, kun tilasin tuon peitevärin, sillä en oikein osaa käyttää sitä. Vihreän värin pitäisi neutraloida punasta ihoa, mutta minulla iho jää vähän oudon väriseksi ja kimaltelevaksi. Kokeiluden jälkeen tulin siihen tulokseen, että käytän väriä poskipäillä antamassa raikkaan ilmeen, mutta itse poskille en enää menisi sitä laittamaan.
Poskipuna oli onnistunut valinta, sillä se antaa todella luonnollisen punan poskille. Poskipuna sisältää hieman kimalletta antaen kauniin hehkun kasvoille. 1g purkki vaikutti hyvin riittoisalta, koska poskipunaa tarvisi vain hyvin vähän eli se sisälti runsaasti pigmenttejä. Poskipunasta en oikein löytänyt mitään valittamisen aihetta, mutta pitkän pohdinnan jälkeen mieleen tuli, että pikku purkki sotki hieman. Pitää vain olla hieman varovaisemoi kuin muiden purkkien kanssa.
Lopetin sen tyhmän "kosmetiikan osto"-lakon, kun jouduin heittämään maskarani menemään. Tästä syystä saatoin sen kummempia omantunnontuskia tilata EDM-meikkipohjan täysi kokoisena. Meikkipohja Fairly light neutral semi-mattena on siis tulossa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aiemmassa entryssä mainitsit, että olit ostanut lämmitettävän ripsien taivuttajan (tms)niin mistä moisen löysit? Ite ettiny, mutta en ole törmännyt moiseen kapistukseen vielä..

Anne kirjoitti...

Omani tilasin ebayn kautta, taisi tulla Honkkarista asti. Saman tyylisiä lämmitettäviä ripsenkihartimia olen näynyt vain Ruotsin puolella. Mutta hieman omastani poikkeavia lämpeneviä kihartimia olen nähnyt Citymarketissa hintaa tais olla 6 euroa ja Stockkalla yli 30 euroa. Tämä ripsenkiharrin eroaa omastani siten, että se muistuttaa normaalia muovista ripsenkiharrinta, mutta sisältää tilan paristoille. Kaverini on käyttänyt tätä toista ripsenkiharrinta ja on ollut ihan tyytyväinen siihen.

Henna kirjoitti...

minkä sävyinen iho sulla on?

Anne kirjoitti...

Sori, kun en ole vastaillu kommentteihin, kun blogin pito on jäänyt vähän vähemmälle.

Henna: Ihoni on suhteellisen vaalea ja aika neutraalin sävyinen, vaikkakin punapigmenttinen.