torstai 17. heinäkuuta 2008

Kosmetiikkahitit ja -hudit

Lueskellessani muotiblogeja huomasin monien bloggaajien listanneet viime aikaiset hiti ja hudit vaatteiden saralla. Pidin kovasti näistä postauksista ja päätin itsekin tehdä vähän saman tyyppisen postauksen, vaikkakin kosmetiikasta. Vuosien varrella on tullut osteltua, jos jonkin moista kosmetiikkaa ja sekaan mahtuu niin hittejä kuin hutejakin. Keskityn nyt pääasiassa viime aikoina tekemiini kosmetiikkaostoksiin.


Hudit






1. Kaupoissa myytävät mineraalimeikit, kuten L'orealin True match minrals ja Wet'n wildin vastaava mineraalimömmö. Nämä mineraalimömmöt kerääntyivät ihohuokosiini ja saivat naamani näyttämään laikukkaalta naamiolta. Molemmat tuotteet on kokeiltu ja todellakin kertakokeiluksi jäivät eli nyt ne vaan makaa kaapin pohjalla käyttämättöminä.


2. Tigin Superstar. En huomaa mitään vaikutusta hiuksissani, vaikka purkin kyljessä luvataan volyymia hiuksiin. Plussaa oli kuitenkin ihana tuoksu, joten tuote varmaan tulee käytettyä sen pelkästään tuoksun vuoksi.


3. Smashbox Photo Finish Foundation primer siis meikin pohjustusvoide. Tilasin tuotteen, koska meikkivoiteeni kertyi ihohuikosiini sitä levitettäessä. En kuitenkaan huomannut, että voiteesta olisi mitään apua. Pitänee kokeilla uudelleen tuon mineraalimeikkipohjan kanssa, jos huomais sitten jotain eroa voiteen kans vs. ilman.


4. Selluliittigeelit. Mielestäni selluliittigeelit ovat maailman turhin keksintö. Ensinnäkin en ole ikinä kuullut, että ne olisivat todistettavasti toimineet kenelläkään ja toiseksi niitähän pitäisi levittää niin säännöllisesti ettei minulla ainakaan tule siitä yhtään mitään. Vaikka luen nämä selluliittigeelit turhiin keksintöihin, on minunkin kaappiini eksynyt pari purnukkaa. Purnukat ovat vajaita ja ne ovat seisseet kaapin perukoilla nyt jo parisen vuotta (no jo on ihme, jos eivät toimi, heh).


5. Wet'n wild huulikiilto. Taisin jo ehtiä avautumaan tästä kiimaliimasta blogissani. Tuomio oli: täysin turha ostos, on tahmaista ja kuivattaa täysin huulet, no ainakin minulla kuivatti.

Hitit


1. Ben nyen meikit. Lähes tulkoon kaikki sarjan meikit ovat olleet kovasti mieleisiä. Etenkin luomivärit, peitevärit ja kuvassakin oleva Banana visage poudre. Harmikseni sarjassa ei ole laisinkaan helmiäisluomivärejä vaan pelkästään shimmer ja matta luomivärejä.


2. Everyday Mineralsin meikkipohja. En vielä omista kyseistä tuotetta täysikokoisena, mutta näyte on ollut jatkuvassa käytössä ja täysikokoinen matkalla luokseni.


3. Tigi Small Talk. Tuoksuu taivaalliselle ja jättää hiukset ilmaviksi eli mitä muuta tyttö voi toivoa!


4. Täydellinen kasvorasva GERneticsin Syncro. Tuote on alunperin kehitetty palovammojen hoitoon, mutta sitä voi käyttää kaikilla ihotyypeille. Ihastuin tuotteeseen, koska se jättää ihoni ihanan tuntoiseksi ja uudistaa sitä. Tuote olisi muutoin täydellinen ellei se maksaisi pientä omaisuutta. Nyyh, saa nähdä raaskiiko tätä tyttö sijoittaa voiteeseen toista kertaa vai jatkaako täydellisen tuotteen etsintää.



5. Lämpenevä ripsenkiharrin. Tikkuripsisen pelastus! Ongelmani on ollut vuosia se, etten ole voinut käyttää kuin maybellinen vedenkestäviä ripsareita, koska kaikki muut suoristavat ripseni tikuiksi, mutta nyt se aikakausi on lopullisesti ohi.
Tässä olivat siis minun viimeaikaiset hitit ja hudit kosmetiikan saralla. Olisi hauska kuulla/lukea muiden kosmetiikkafriikkien onnistuneista ja vähän vähemmän onnistuneista ostoksista!

4 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Tosi kiva postaus, sai monta vinkkiä tästä ;)

Anne kirjoitti...

Mukava kuulla, että postaus oli mieleinen:)

Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo lämpenevä ripsenkihartimesi on? :) paljonko maksoi?

Anne kirjoitti...

choogle: Piiapauliina kyseli kanssa tuosta lämpenevästä ripsenkihartimesta tuossa everyday mirnerals sample postauksen yhteydessä ja ehdin jo vastata hänelle. Voit katsoa sieltä tarkemmat tiedot:) Siis tilasin omani ebayn kautta ja taisi maksaa noin 8 euroa, jos en ihan väärin muista.