tiistai 22. heinäkuuta 2008

Kenkäkaappini vol. 1

Taisinkin jo aikaisemmin peloitella, että pilaan kosmetiikka blogin esittelemällä vaatteita ja kenkiä. Räpsin kuvia kengistäni jonkun aikaa sitten ja ajattelin vihdoinkin tehdä postauksen niistä. No nyt se uhkaus sitten käy toteen eli voilá or what ever, tässä siis kenkäkaappini sisältöä.


Ei tosiaankaan tarvitse kahta kertaa miettiä, miksi blogini ei ole muotiblogi, heh. Tässä on tylsääkin tylsempi "käyttökenkä" kokoelmani tältä kesältä. Ainoastaan toisena esitetyt korkkarit on henkittu viime talvena ulkomailta, muut siis tämän kesän saldoa.


Kävin shoppailemassa työkavereitteni kanssa Ruotsin puolella ja tälläset matala korkoiset kengät tuli sitten ostettua Dinskosta. Ekan käyttökerran jälkeen oli hirveet rakot jaloissa, pitää varmaan kostuttaa nahkaa hieman niin muotoutuisivat jalkaan paremmin.




Dinskon popot


Rakastuin näihin kenkiin ensi näkemällä, mutta valitettavasti kengät hiertävät ihan liika, että niitä voisi käyttää muualla kuin juhlissa. Oli kuitenkin pakko saada.. niin kauniit.



Aasian tuliaiset


Eksyin shoppailu reissun lopuksi Kapp Ahliin, jossa en yleensä ikinä käy (koska vaatteet on liian isoja mulle) ja tarkoitus oli vain ostaa alesukkia, mutta toisin kävi. Ostin kyllä kaksi nippua alesukkia, mutta mukaani tarttuivat myös nämä punaiset kenkulit. Syy, että ostin nämä kengät oli se, että alehintojen lisäksi Kapp Ahlissa oli menossa kamppanja, että kolmen aletuotteen ostaja saa halvimman tuotteen ilmaiseksi eli ostin 2 x 3,95 sukkia ja 1 x 4,95 kengät. Siispä kengilleni jäi hintaa 1 euro.



Kapp Ahl (1 euron kengät)


Mun on nyt pakko vähän kehaista noita Clarkseja, kun ne on niin ihanat jalassa, mutta valitettavasti myös ovat niin ihanan kalliit. Nämä kengät ovat käytössäni lähes päivittäin, sillä ne ovat niin ihanat jalassa eikä 7 cm korko tunnu ollenkaan. Nämäkin olivat heräteostos, kuten kaikki parhaat ostokseni yleensä ovat.



Iiihanat Clarksit


Tässä ei siis tosiaankaan ollut koko kenkäkaappini sisältö eli mahdollisesti luvassa olisi jossain vaiheessa jatko-osa tälle postaukselle.

2 kommenttia:

Badbomben kirjoitti...

Clarksit ovat kyllä ihanat:) Ja vielä mukavatkin, ooh!

Anne kirjoitti...

Kiitos, ovat kyllä ihanat, mutta kalliit olivat. No, hyvää saa harvoin halvalla :)