perjantai 25. heinäkuuta 2008

Vihdoinkin uusi ripsari

Olen ollut nyt noin parisen viikkoa täysin ilman ripsaria, koska jouduin silmäluomentulehduksen vuoksi heittämään kaikki ripsarini menemään. Onhan se ollut vähän outoa meikata ja jättää ripsari laittamatta varsinkin, kun omistaa tälläiset harvat albiiniripset:) Onneksi minulla on tapana meikata hyvin vaaleita ja luonnollisia meikkejä, joten en ole täysin friikin näköinen täydessä tällingissä ilamn ripsaria, mutta tarpeeksi kuitenkin, heh heh. Tässä hieman pelottelukuvia viime viikonlopulta... meikkiä ilman ripsaria:( No höh, kamerani syö kaiken meikin kasvoiltani, kuvittelin sen näkyvän hieman paremmin. Mitähän säätöjä pitäis tälläsissä kuvissa käyttää??? Kamerani ei todellakaan ole mitään parasta laatua.


Poistin kuvan, rumentamasta blogiani, heh.



No nyt vihdoinkin mansikkalan tilaukseni saapui ja voin taas meikata normaalisti. Tilasin siis DiorShow unlimitedin mustana, sillä olen aina halunnut kokeilla jotain Diorin ripsaria mutten ikinä ole ollut niin varoissani, että oisin sen Suomen hinnoilla tehnyt.
Heti postista kotiin päästyäni oli pakko siis aivan pakko päästä testaamaan uutta ripsariani. Olihan ihmeellistä, kun ne kadoksissa olleet ripset sitten löytyivät ja pitempinä kuin muistin ;) En kuitenkaa uskalla vertailla tulosta muihin ripsareihin, sillä olen jo täysin unohtanut miltä ripseni näyttivät kaksi viikkoa takaperin, hyvä on muisti mut minkäs teet. Ripsarin harjasosa on tuottanut hieman päävaivaa ihmeellisen muotonsa vuoksi. (Saattaa peräti näkyä hieman tuossa mansikkalasta lainatussa kuvassa.) Harjasosa on toiselta puolelta ihan lyhyt ja toiselta normaali. Kuinkas tuota nyt tulisi oikeaoppisesti käyttää? Tyytyväinen olen maskaraan ollut, mitä nyt kaksi kertaa sitä olen ehtinyt käyttämään, mutta suosittelut jääköön myöhemmälle.

Diorin maskara ole ainut, mitä posti on tuonut mukanaan, sillä tilasin ebaystä pienen Lancomen kabukin mineraalimeikkejä varten. Tilatessani luulin kabukin olevan ihan normaalin kokoinen, mutta postissa tulikin sellanen mini versio, my bad. Sellasta se joskus on, kun ebaystä menee tilaamaan, ei ikinä tiedä mitä saa ellei ole joku vakkari myyjistä. Toisaalta kabuki oli kuitenkin ihan kohtuullisen laadukas, joten kyllä sille käyttöä löytyy. Otin tuosta kabukista kuvakin, mutta se oli niin tumma etten viitsi laittaa sitä tänne.

Saa nähdä ehdinkö tänä viikonloppuna ollenkaan päivittämään blogiani, sillä ns. kotikaupungissani on pienimuotoiset festarit ja viikonloppu olisi tarkoitus viettää juhlinnan merkeissä, kun liputkin on jo tullut ostettua. Hauskaa viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja: