tiistai 29. heinäkuuta 2008

Elämää ja shoppailua

Olin täysin unohtanut mainita, että 5 ja puoli kuukautta kestänyt roaccutankuurini on nyt ohi. Jippii!!! Toisaalta nyt vähän jännittää pysyykö iho hyvänä vai räjähtääkö se taas käsiin niin kuin se on tehnyt antibioottikuurien jälkeen. Ennuste on onneksi hieman parempi kuin aikaisemmin, sillä suurella osalla kuurin suoneistä akne ei ole tullut takaisin ja hyvän tuloksen puolesta puhuu myös se, ettei akneni ollut kovinkaan paha kuuria aloitettaessa. (Oli tietysti tarpeeksi paha, että kuuri oli aiheellinen.)


Olen lueskellut blogeja, joissa kerrataan ruokavalion yhteydestä akneen. Erityisesti hiilihydraattipitoinen ravinto vaikuttaa akneen negatiivisesti ja ajattelin kokeilla jättää sokeri sekä vaaleat jauhot pois ruokavaliostani, mutten kuitenkaan lähde täysin hiilihydraattittomalle ruokavaliolla. Saa nähdä onnistuuko minun itsekurillani, heh, nimittäin sitä ei taida olla siis itsekuria.


No nyt päästään sitten viralliseen aiheeseen eli viime aikojen ostoksiin. Tais mennä hieman överiksi, sillä tuli jo palautetta avokilta viime aikojen ostoksista. Keskustelu meni jotenkin näin. Avokkini sanoi:" Et sä enää enempää meikkejä tarvi, ethän?" ja näin vastasin:"En en, mutku... ne on niin ihania... ja ei mulla vielä näitä oo." No lupasin pitää hieman taukoa shoppailusta, no ainakin meikkien osalta, blaah. Onneksi on vielä muutama paketti saapumatta, jotka on tilattu ennen taukoa=), mut niistä sit myöhemmin.


Taisinkin jo mainita, että tilasin EDM meikkipohjan täysikokoisena ja se saapui viime viikon perjantaina. Olen ollut todella tyytyväinen noihin EDM pohjiin, mutta ole ollut myös kiinnostunut kokeilemaan Lily lolon pohjia, kun niitä on niin hehkutettua monilla keskustelukanavilla ja blogeissa. Onneksi kaverini oli tilannut sampleja Lily lololta ja yksi pohjista oli aivan liian vaalea hänelle,joten sain sen kokeiltavakseni. Vastaavasti annoin kaverilleni EDM samplen, joka oli minulle liian tumma eli kumpikin pääsi kokeilemaan tuotteita eikä pohjia mennyt hukkaan:)


Tänään taas oli sellainen päivä, ettei valokuvat meinanneet onnistua millään, huono valaistus, kädet tärisi ja kamera ei meinannut millään tarkentaa sinne minne oli tarkoitus. Eli tässä on muutamia surkeita kuvia viime aikojen ostoksistani.



Lancomen kabuki ja EDM meikkipohja


Tuo Lancomen kabuki on osoittautunut ihan kelpo kabukiksi, vaikka onkin pienenlainen. Pieni tyttö-> pieni naama-> pieni kabuki = OK


Tänään postiluukusta eteisen lattialle kolahti pikku paketti, joka sisälsi M*A*D mineralsin mini tilauksen. Tilaus oli lähinnä kokeiluluontoinen, sillä halusin lähinnä kokeilla tuota creamluomiväriä, mutta myös mineraaliluomivärejä. Tähän asti olen vain ostellut perus luomivärejä, mutta nämä minraaliluomivärit olivat aivan ihania, joten ostan niitä varmaan jatkossa lisää.(En tietenkään vielä pitää varmaan antaa avokin unohtaa nämä tilaukset ja sit voi taas tilata noita sampleja. En kai kuullosta addiktoituneelta, enhän?)



M*A*D mineralsin tilaus


Cream eye shadow oli sävyltään Nude Frost. Samplet ovat ns. samassa järjestyksessä molemmissa kuvissa.



Samplet


Lisäksi ebaysta tilaamani L'orealin HIP cream eyelinerit tulivat toissa päivänä. Eyelinerit ovat vedenkestäviä ja sävyt ovat black ja eggplant. Mukana tuli myös kaksi ns. professional brushia, heh, ai ammattilaiset käyttää tollasia siveltimiä, niin varmaan.


Kokeilin linereita käteen ja en meinannut millään saada jälkiä pois eli voi vaikka tirauttaa pari kyyneltä eikä ole pelkoa, että linerit lähtis valuun.



Ei kommentteja: