perjantai 4. heinäkuuta 2008

Sample-tilaushan ei ole meikkiostoksia

Ok, meikkejä en enää osta, mutta eihän samplet ole meikkejä eihän? Tilasin Everyday Mineralsilta ilmaisen sample-paketin siis tietty pitäähän noi postikulut maksaa, mutta olivat vain 3 euroa. Pakettiin kuului kolme meikkipohjanäytettä, poskipuna-/bronzernäyte ja peiteainenäyte.





Everyday mineralsin sample-paketti

Haluaisin niin kovasti löytää mieluisan mineraalimeikkivoiteen, mutta tähän astiset kokeilut (loreal ja wet n wild) eivät kyllä ole näyttäneet yhtään hyvältä ihollani. Luulen syyn olevan lääkekuurissani, sillä roaccutan on muuttanut ihoani siten, että nykyään ihoni on kuiva mutta huokoset ovat isot (jäänteenä rasvaisesta ja epäpuhtaasta ihosta). Tästä syystä esim. mineraalimeikit kasaantuvat huokosiini eikä lopputulos siksi näytä hyvältä. Osaisiko joku auttaa, miten välttäisin mineraalimeikin kerääntymisen huokosiini?
Oli muuten mukava yllätys, kun katsoin sähköpostini aamulla ja minulle oli tullut ilmoitus Coastal Scentsilta, että pakettini oli jo postissa vaikka laitoin tilauksen vasta eilen. Tosi nopeaa toimintaa, wow!

2 kommenttia:

Sonia kirjoitti...

Käytätkö primeriä mineraaliesi alla? Se yleensä estää pohjan kerääntymisen ihohuokosiin. Toinen vaihtoehto on, että pohja vain ei sovellu sinulle ja silloin täytyy kokeilla muiden sarjojen mineraalipohjia.

Anne kirjoitti...

Kokeilin Smashboxin photo finish primeria, mutta minusta se ei auttanut. Toivottavasti nämä everyday mineralsin mineraalimeikit sopisivat paremmin iholleni.