tiistai 22. heinäkuuta 2008

Coastal scentsin 78-osainen paletti

Tilaamani Coastal Scentsin 78- osainen paletti saapui jo reilu viikko sitten, mutta silmäluomen tulehduksen takia olen vasta nyt päässyt tutustumaan siihen paremmin. Paletti on kooltaan noin 17 x 23 cm ja sisältää 6 poskipunaa ja 72 luomiväriä. Pyöreät luomivärit ovat halkaisijaltaan 1,5 cm ja poskipunat sekä suorakaiteen muotoiset luomivärit 3 cm. Paletin tarkkaa hintaa en nyt muista, tais olla vähän rapiat 20 euroa. Postasin jo aikaisemmin kuvan paletista, mutta tässä olisi uusi kuva siitä, omalla kameralla otettuna.



Coastal Scentsin 78-osainen paletti
(kts. aikaisempi postaus-> parempikuva)

Paletti koostuu pääasiassa mattaluomiväreistä ja poskipunista, mutta joukossa on myös helmiäisluomivärejä. En ole vielä ehtinyt käydä läpi läheskään koko palettia, mutta sen verran mitä olen ehtinyt kokeilemaan voin niiltä osin sanoa, että olen hyvin tyytyväinen hankintaani. Luomivärit/poskipunat ovat pigmenttisia ja ne levittyvät pehmeästi luomelle eli ovat myös hyvin hienojakoisia. Suosittelen tätä palettia kaikille, jotka tykkäävät kokeilla erilaisia meikkityylejä ja vasta meikkauksesta innostuneille, joilla on vielä oma tyyli hukassa.


Coastal Scentsillä on myös muita paletteja, joista itse olen himoinnut neutral ja shimmer paletteja. Tilatessani palettiani neutral paletti oli loppu kovan suosion vuoksi. Palettien hinnat ovat nousseet hieman siitä, kun tilasin vaikkakaan eivät merkittävästi.

2 kommenttia:

Badbomben kirjoitti...

Loistoblogi, juuri vasta löysin tänne! Linkitän heti:)

Anne kirjoitti...

Kiitos, kiitos :)