lauantai 5. heinäkuuta 2008

Anytime-meikkien hamstrausta

Taisinkin jo mainita, että kävin kosmetiikkablogien innoittamana hamstraamassa Anytimen meikkejä. Huvittavinta tässä on se, että olen pitänyt Anytimea pissismeikkeinä ja en ole kelpuuttanut sarjan meikkejä meikkipussiini ainakaan viimeiseen kymmeneen vuoteen. No nyt minulla on suorastaan kokoelma sarjan meikkejä.




Tilapäisessä mielenhäiriössä hamstraamani Anytimen meikit



Kokeiltuani luomivärejä ja maskaroita yllätyin positiivisesti, sillä luomivärit olivat ihan kelpo kamaa ja maskarat vetivät vertoja Maybellinin vastaaville. Ei siis ihan rahan hukkaa, olen jopa tehnyt muutamat meikit näillä. Ainoa huono puoli luomiväreissä oli se, että ottaessani luomiväriä luomivärit lohkeilivat ja irrallaan olevaa väriä jäi runsaasti luomivärin pinnalle. Paletit eivät varmaankaan kestä kovin kauaa, mutta ovat ehdottamasti sen parin euron arvoisia, mitä niistä maksoin. Ostamini Colour Combo -luomivärit olivat 5 Brown eyes - Tummat silmät ja 9 Highlights - Huippuhetkiä helmiäisluomiväri trioja. Lisäksi Colour Comboja oli useissa muissa sävyissä esim. sisisen ja vihreän sävyiset paletit taisin nähdä.




Anytime Colour Combo -luomivärit (9 ja 5)



Nuorempana tuo Anytimen liner kuului vakio varusteisiini ja siksipä ajattelin, että sille voisi nytkin tulla käyttöä. Pidin lainerista aikoinaan sen sopivan pehmeyden ja jäljen tummuuden vuoksi, mutta taisi se hieman suttaantua päivän kuluessa.




Anytime Candy Lips (12 Suklaamousse ja 2 Hattara)



Nämä herkullisen näköiset huulikiillot tarttuivat myös mukaan. Erityisesti ihastuin tuohon vaaleanpunaiseen, joka tuoksuikin ihan hyvälle. Ruskean huulikiillon hajusta tuli mieleen joku liuotin, joten se taitaa jäädä hieman "vähemmälle" käytölle. Huulilla molemmissa huulikiilloissa oli ihan sopivasti kiiltoa eivätkä ole tahmaisia, mutta antavat vain hieman väriä huulille. Ok huulikiiltoja päiväkäyttöön.

Ei kommentteja: