torstai 3. heinäkuuta 2008

Heräteostos...

Aarg, lueskelin yhtä englannin kielistä kosmetiikkablogia, jossa esiteltiin Coastal Scentin luomiväripaletteja. Hetkenmielijohteesta menin yrityksen sivuille ja tilasin oman paletin, joka sisältää myös poskipunia, rajausvärejä sekä highlitereita. Hintaa tilaukselle tuli noin $ 40, mielestäni ei ollenkaan paha hinta näin runsaasta valikoimasta mineraalimeikkejä. (puolet hinnasta tuli postikuluista eli itse paletti oli vain $ 20)

78- osainen Coastal Scents -meikkipaletti


Alunperin tarkoitukseni oli ostaa 28 sävyn neutral paletti, mutta se oli nyt väliaikaisesti loppu. Neutral paletin sijaan päädyin loppujen lopuksi tähän palettiin noiden poskipunien vuoksi, sillä omistan vain muutaman poskipunan ja tarkoitukseni on ollut jo jonkin aikaa hankkia uusia poskipunia. Luulen, että eniten käyttöä tulee kuitenkin paletin murretun sävyisille luomiväreille, kuten ruskeille, keltaisille ja punaisille sävyille. Jos kyseiset meikit kiinnostavat lisää löytyy sivulta: www.coastalscents.com. Kuva on myös samaisilta sivuilta.
Tein nyt päätöksen, että tämä saa luvan olla viimeinen meikkiostos pitkään aikaan (no en ainakaan kuukauteen). En silti ajatellut lopettaa tätä blogin pitoa vaan varastoista löytyy kyllä meikkejä, joita en ole vielä esitellyt sekä muuta kosmetiikkaa.

4 kommenttia:

veeveera kirjoitti...

onks nuo ihan oikeita mineraalimeikkejä, vai sisältääkö ne vaan joitain mineraaleja kaiken muun lisäksi?

Anne kirjoitti...

Kyl noissa näyttää säilöntäaineita ja sidosaineita olevan. Ei siis ihan "aitoja" mineraalimeikkejä. Tässä 78 paletin sisältö:

Talc, Mica, Mineral Oil, Kaolin, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Methylparaben, Propylparaben, BHT.

May contain: Mica and titanium Dioxide, Iron Oxides, Ultramarine Blue, Manganese Violet, Ferric Ammonium Ferrocyanide, Chrome Oxide Greens, Chrome Hydroxide Green, FD&C Red No.40 AlLake, FD&C Yellow No.5 Al Lake, FD&C blue No.1 Al Lake.

Anonyymi kirjoitti...

osaatko sanoa mitä noilla postitustavoilla on eroa? kun esimerkiksi valitsin yhden vaihtoehdon, joka kyllä sisälsi sanan international, postimaksut näyttivät olevan vain neljää dollaria kun toisessa lähentelivät jo kolmeakymppiä?

Anne kirjoitti...

Yleensä vaihtoehtoja ovat First class international ja international priority mail. Erona näillä postitus vaihtoehdoilla on se, että priority mailissa saat seuranta koodin, jonka avulla voit seurata pakettisi matkaa. Priority mail voi myös olla nopeampi vaihtoehto. Jotkut ulkomaalaiset myyjät eivät suostu lähettämään muulla kuin priority mail:illa, sillä se on myös "luotettavampi" eikä kumpikaan osapuoli voi oikeastaan huijata. Itse suosin kuitenkin first class international:ia, vaikka paketin saaminen kestää noin 7-14 vrk. Halvempien postikulujen eräs positiivinen puoli rahan säästön lisäksi on se, että silloin yleensä välttyy tullilta(+postikulut lasketaan mukaan tullattavaan summaan). Mielestäni useimmista nettikaupoista, kuten CS:sestä uskaltaa ja kannattaa tilata paketit first class international:ina. Toivottavasti tämä auttoi :)