keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Ja kuuri vaan jatkuu ja jatkuu

Eilen oli jo pitkään odottamani ihotautilääkäriaika. Ehdin jo elätellä toiveita, että saisin lopettaa jo viisi kuukautta kestäneen acnelääkitykseni. Ihoni on tällä hetkellä erittäin hyvä, mikä tarkoittaa että minulla ei ole ollut oikeaa finniä viimeiseen kolmeen kuukauteen. Lääkärini oli kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että minun kannattaisi syödä roaa vielä ainakin kaksi viikkoa ennen kuin lopetan. Äh, turhauttavaa, mutta toisaalta jos tällä kahdella viikolla on todella vaikutusta kuurin lopputulokseen niin tottakai se on vaan syötävä.
Lääkärini huomasi myös ihanan punaiset silmäni (jotka ovat taas ärtyneet ja punoittavat) ja passitti minut samantien allergiatesteihin. Viikon päästä selviää olenko allerginen, jollekin kasville tai eläimelle. Toivottavasti en olisi ainakaan koiralle allerginen, sillä olemme kultani kanssa aikoneet joskus tulevaisuudessa hankkia koiran.
Lääkäristä lähtiessäni kädessäni oli vino pino reseptejä, joista muutaman peräti lunastin apteekista. Tietenkin jouduin ottamaan ne pirun kalliit roaccutanit, lisäksi lääkekaappini kasvoi allergialääkkeillä, silmätipoilla ja kahdella uudella ihovoiteella.

Toinen näistä voiteista on decubal lotioni, jota lääkäri ehdotti kasvorasvaksi. En kuitenkaan usko, että käytän voidetta kasvoille, sillä voide sisältää lanoliniä, joka kuulemma tukkii ihohuokoset. kaiken lisäksi voide on liian ohutta tarvin todella kosteuttavan rasvan kasvoilleni tai ne alkavat hilseillä pois. Voide vaikutti ihan hyvältä vartalorasvalta, joten käyttöä sille löytyy. Hintaakaan ei jäänyt paljoa kela-korvausten jälkeen. (3,31 euroa) Suosittelen, että seuraavan kerran käydessänne lääkärillä pyytäkää reseptillä kaikki perusvoiteenne, sillä säästöä voi kertyä suurempia summia kuin osaatte odottaa.



Toinen rasvoista, jonka ostin oli BM regen 28 gel. Geeli on tarkoitettu ongelmaiholle eli sillä pitäisi päästä eroon aknearvista, ihonväriongelmista sekä rypyistä. Itse lähinnä ajattelin käyttää tuota aknearpiini, joita minulle on muutama jäänyt vuosien varrella. Olen huomannut, että toisen silmäni alle on alkanut kehkeytyä pieniä juonteita, joten voisin kokeilla geeliä myös silmäympärysihollekin. (voide siis sopii silmänympärysiholle ja herkkäihoisille) Olen aikaisemmin käyttänyt sarjan sekaihon BM päivävoidetta ja muistaakseni se kyllä häivytti aika tehokkaasti otsaryppyni, jotka ovat vaivanneet minua jo teini-iästä asti. Valitettavasti en kuitenkaan vielä pääse testaamaan geelin tehoa, sillä voide sisältää A-vitamiinia ja on siten ehdottomasti kielletty roakuurin aikana. Palaan asiaan, kun kuuri on loppu ja pääsen kokeilemaan geeliä.


BM regen 28 gel

4 kommenttia:

Mady kirjoitti...

Hei! Kyllä osaan auttaa! :)
Olen leikannut tekoripsiä lyhyimmiksi tupoiksi, mutta näissä pidemmissä tekoripsissä on erittäin huono liima (kyllä silläkin pysyy, mutta ei kovin luotettavasti kuitenkaan) Osta mielummin sellaisia paketteja joissa on valmiit ripsitupot! Niissä on mukana paljon parempi liimakin, itsellä tuli mukana valkoinen sekä musta liima. Liima on sellaista joustavaa, ja kun irrotat ripset niin liima aluksi vain venyy, eli ei ainakaan illanmittaan tarvitse pelätä että ripset tippuvat päästä :) Tälläinen paketti maksaa n.5-10e. itselläni muistaakseni maksoi m.7e..HUOM! Ripsiä voi käyttää moneen moneen kertaan, yhtä tukkoa ainakin 4x jos irrottaa varovasti.
Tekoripset, joissa on kaikki ripset yhdessä nauhassa kiinni, voi käyttää vain kerran tai kaksi kertaa. (itse olen voinut vain kerran)

Näitä ripsituppoja voit ostaa mm. Anttilasta, Prismasta, citymarketista jne normaaleista kaupoista.

Anne kirjoitti...

Kiitos todella paljon vinkeistäsi=) Nyt ei ku ripsien ostoon.

Anonyymi kirjoitti...

Ei geelissä kuitenkaan a-vitamiinia ole ?!

Anne kirjoitti...

Juu, meni noi tuotteet sekaisin. BM sarjaa kuuluu myös tuo retinolia eli a-vitamiinia sisältävä tuote. Roa:n aikana ei kuitenkaan suositella käytettäväksi näin "tehokkaita" aineita.