lauantai 28. kesäkuuta 2008

Small Talk

Kävin vast'ikää kampaajalla, jolla en ollut käynyt koskaan aikaisemmin. Syy siihen, että hylkäsin luottokampaajani oli se etten ole viikolla kotipaikkakunnallani vaan työskentelen toisella paikkakunnalla. Tämä kampaajan vaihto osottautuikin ihan hyväksi valinnaksi, sillä pyytäessäni ns. lähes saman leikkauksen ja värjäyksen, uusi kampaaja teki siitä erilaisen, mutta silti juuri sen mitä pyysin. Joten hiusteni pääväri on edelleen blondi ja alla on edelleen tummaa, mutta nyt vaalea väri on raitoina ja hiukseni on kerrostettu huomattavasti voimakkaammin.



Lisäksi uusi kampaajani käytti eri hiustenhoito sarjaa nimittäin Tigiä, jota luottokampaajallani ei ole. Laittaessaan hiukseni uusi kampaaja käytti Tigin Bed Head- sarjan Small Talkia, joka tuoksui ihan taivaalliselle ja sai hiukseni näyttämään tuuheilta. En tietenkään voinut olla ostamatta näin mahtavaa tuotetta, mutta budjetti ei olisi kestänyt sen ostoa Suomesta. Niinpä tuli taas vierailtua StrawberryNetissä. (Kuva on myös sieltä)



Tilasin tuotteen pari viikkoa sitten ja sain sen viime viikolla. Arvosteluksi en voi muuta sanoa kuin, että rakastan sitä!!!


3 kommenttia:

Sonia kirjoitti...

Tuo on omakin suosikki Tigisarjan muotoilutuotteista ja hiusjutuista yleensäkin. En oikeastaan käytäkään muita muotoilutuotteita kuin Tigin.

Anne kirjoitti...

Tigin lisäksi voin suositella Sepastiania, jos joskus kaipaat vaihtelua =).

Poff kirjoitti...

Small Talk on kyllä aivan ihana! Ostin itse tuotteen n. kuukausi sitten kampaajani innoittamana. Löysin Small Talkin Helsingin Forumista ja hintaa tuotteella oli vain 19€! Netistä sen taitaa saada vähän helvemmalla mut oli se nytkin jo huomattavasti halvempi ku normaalihintaisena. :)