keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Volyymia, kuohkeutta ja kiiltoa

Ahdistaa, kun niin kiire ettei edes blogia ehdi päivittämään. Onneksi tänään ei ole niin kiire, että ehtii tekemään muutakin kuin juoksemaan paikasta toiseen ja tekemään töitä.


Ajattelin tällä kertaa käsitellä hiustenhoitotuotteita, joista tämä minun kosmetiikkahimo alkoi. Kävin läpi parissa vuodessa lähes kaikki markettien ja kampaamoiden perus hiustenhoitotuotteet. (Aloin miettimään minkä merkkisiä hiustuotteita marketeista saa enkä saa päähäni kuin merkit, joita myydään myös kampaamoissa Loreal ja Schwarzkopf. Aika säälittävää!) En muistaakseni ole viimeiseen viiteen vuoteen ostanut marketeista hiustenhoitotuotteita muutamaa hiusväriä lukuunottamatta. Syy miksi olen täysin poistanut markettien hiustenhoitotuotteet kaappeistani on yksinkertaisesti se, että omistan perinteiset pohjoismaiset ohuet, suorat ja veltot hiukset. Kampaamotuotteilla saan edes hieman ryhtiä ja voluumia hiuksiini. (Eikä nyt ole kyse plaseboefektistä)


Esittelen muutaman kaapistani löytyvän ja hyväksi havaitsemani hiustenhoitotuotteen. Aloitan shampoista ja hoitoaineista. Ehdottomiksi suosikeiksini ovat nousseet Sepastianin tuotteet, joita parempia en ole vielä löytänyt.


Tällä hetkellä käytän Sepastianin Body Doublia ja olen täysin rakastunut tähän shampooseen ja hoitoaineeseen. Pestyäni tällä shampoolla hiukseni ovat huomattavasti ilmavammat ja kiiltävät. Täytyy kuitenkin varoittaa ettei shampoo ole pesuteholtaa kauhean voimakas eli rasvoittuvat hiukset on hyvä pestä välillä jollain voimakkaammalla shampoolla.

Body Douple shampoo

Body Double hoitoaine


Vaihtelun vuoksi tilasin mansikkalasta Tigin tuotteita, joita en ollut aikaisemmin, shampoota lukuunottamatta, kokeillut. Päädyin valitsemaan Catwalk Thickening Shampoo ja vastaavan hoitoaineen tarjolla olevasta valikoimasta. (Valitettavasti en saa nyt kuvaa näkyviin Tigin tuotteista, kone temppuilee.)


Catwalk Thickening Shampoo on mielestäni hieman pesevämpi kuin sepastianin tuotteet, mutta mielestäni luvattu voluumi jäi hieman vähäiseksi ja oli hieman pettynyt kaiken sen ylistyksen jälkeen jota olin kuullut Tigin tuotteista. Toisaalta sama tuote voi toimia jolle kulle muulle täydellisesti ja minä en huomaa mitään vaikutusta. Loppujen lopuksi tuote oli ihan hyvä, muttei maailmaa mullistava.


Tilasin shampoo ja hoitoaineen lisäksi mansikkalasta jätettävän hoitoaineen Catwalk Fast-Fixxin, muotoilutuotteen Bed Head Superstarin sekä viimeistelytuotteen Bed Head Maxxed Outin.


Jätettävä hoitoaine on erittäin hoitava eikä sitä tarvise laittaa kuin muutama suihkaus koko päähän. Tähän tuotteeseen olen erittäin tyytyväinen, sillä hiuksillani on taipumusta mennä sellaiseen solmuun, että menee tunteja selvitellessä, jos ei ole kunnon aineita. Ostan ehdottomasti uuden, kun tulee tarvetta. Toivottavasti tulee takaisin mansikkalan valikoimiin, oli nimittäin loppu.


Superstar oli ehkä hienoinen pettymys, odotin enemmän pitoa enkä huomannut pitoa nimeksikkään. Toisaalta olen käyttänyt todella runsas pitoisia muotovaahtoja sekä suihkeita, joten tuotteita ei ehkä kannattaisi vertailla.


Maxxed Out oli virheostos, kuvittelin ostavani muotoilusuihkeen enkä hiuslakkaa. Hiuslakka oli mielestäni ihanan ihanan tuoksuinen muttei tarpeeksi pitävä. Löysin kuitenkin tuotteelle oivan käyttökohteen. Pullo on tarpeeksi pieni, verrattuna 500 ml mihin hiuslakkoihin, joten siitä tulee matka/"baari"pulloni.


Hiustuotekokoelmani aajuuden vuoksi jatkan aiheesta lisää myöhemmin, jolloin keskityn enemmän muotoilu/viimeistely tuotteisiin. Ajattelin myös jossain vaiheessa käsitellä kihartimia, suoristusrautoja sekä muuta hiustenlaitto arsenaaliani.

Ei kommentteja: