maanantai 16. kesäkuuta 2008

Mietteitä

Viime aikoina on ilmestynyt ihan hirveesti uusia kosmetiikka/muotiblogeja blogilistalle. Tuntuu, että alkaa olla yli tarjontaa, kun ei ehdi/jaksa edes katsastaa kaikkia uutuuksia. Tähän asti ole uskollisesti kirjoitellut ainoastaan kosmetiikasta ja ihonhoidosta, mutta tämän aihepiirin runsaan tarjonnan vuoksi ajattelin ettei jatkossa aiheesta poikkeaminen haittaisi.
Ihmettelen yhä kuinka rohkeita ihmiset ovat, kun he uskaltavat pitää blogejaan omalla nimellään tai näyttää kuvansa blogissaan. Olen kaiketi vainoharhainen, kun luulen että ihmiset väärinkäyttäisivät kuviani tai henkilötietojani, jos esittelen niitä blogissani. Pelkään myös, että tuleva työnantajani saisi vihiä blogistani, jos paljastan liikaa, mikä voisi vaikeuttaa ylenemistä tulevaisuudessa. Tekniikan alalla tälläistä höpöhöpö blogia ei varmaan katsottaisi kauhean hyvällä.
No pitää tähän postaukseenkin vielä jotain kosmetiikka-asiaa lisätä. Viime postauksesta unohtui mainita, että valovärit ovat imartelevia tummalla iholla ja vaaleaa ihoa tulisi mielummin varjostaa.
Löysin muuten vihdoin ja viimein niitä anytimen tuotteita tarjouksesta ja ostin pari combo luomiväriä, mustan rajauskynän, kaksi huulikiiltoa sekä ripsarin. Kokohoito tuli maksamaan noin 13 euroa. Olin erittäin tyytyväinen tuotteiden hinta-laatu-suhteeseen: Rajauskynä oli ennestään tuttu tuote ehkä ainoa anytimen tuote, jota olen käyttänyt reiluun 12 vuoteen. Ripsari oli ok. Luomivärien kaksi vaaleaa sävyä olivat hyviä, mutta tummin sävy oli pettymys. Huulikiillot tuoksuivat hyvälle, mutta väriä vain aavistus, silti ok. Taidan käydä hanstraamassa pari ripsaria kun kerta ovat niin halpoja.
Tänään koitaa vihdoinkin kauan odotettu päivä, mene kampaajalle ja tarkoituksena olisi leikata ja värjätä kiva kesätukka. Saapa nähdä, mitä uskallan tehdä. Olen yleensä aika varovainen hiustenleikkuun ja värjäyksen suhteen, mutta jotain uutta pitäisi saada. Tällä hetkellä hiukseni ovat puoleen selkään, kerrostetusti leikatut, edestä sekä päältä vaaleat ja alta tummemmat.
Lopuksi vielä vähän roaccutanista, olen nyt syönyt 4,5 kuukautta roaa ja viime aikoina on alkanut ilmestyä ihmeellistä pikku näppyä. Luulen, että osa syynä on se, että jouduin vast ikään minusta riippumattomista syistä pitämään viikon tauon kuurista ja naamaani tuli tällöin runsaasti edellä mainittuja pikku näppylöitä.

Ei kommentteja: