torstai 12. kesäkuuta 2008

Ihanat löydöt

Vau, tein aivan mahtavan löydön eräästä pienestä kosmetiikka putiikista, nimittäin putiikki myy Elizabeth Ardenin tuotteita ja muutamia muita kosmetiikkamerkkejä huomattavasti esim. stockkaa halvemmalla. (En viitsi kertoa paikkaa, sillä jos et asu samalla paikkakunnalla kuin minä et hyödy tiedosta ja jos asut niin varmasti tiedät putiikin.)

Elizabeth Arden on olla aina minulle mieluisa kosmetiikkamerkki ja käytin merkin tuotteita enemmänkin, kun asuin vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa. Tuotteet olivat mielestäni hyvän hinta-laatu-suhteen omaavia ja niitä oli saatavilla lähes kaikilta ostareilta. USA:ssa tuotteet ovat huomattavasti halvempia kuin täällä ja valikoimat huomattavasti laajemmat lisäksi ostaessasi jotain saat aivan mahtavat kaupanpäällislahjat.


Kokeiltuani USA:ssa Elizabeth Ardenin tuotteita erityisen ihastunut olin sarjan meikkeihin, meikkivoiteet olivat hyviä, ainakin ne mitä kokeilin, ja luomivärit olivat myös todella hyviä ja riittoisia. Jos lähtisin luomivärejä vertailemaan johonkin toiseen sarjaan niin se olisi Diorin eli mielestäni molempien sarjojen luomivärit ovat yhtä hyviä siis eriomaisia. BTW minulla on vielä noin kahdeksan vuoden jälkeen luomivärien jämät jäljellä ja eivät todellakaan ole menneet miksikään.

No nyt kuitenkin itse asiaan eli kosmetiikkaputiikista minulle tarttui mukaan meikkivoide ja sen mukana tullut kaupanpäällinen ja kuuluisa eight hour cream. Meikkivoide on nimeltään Flawless Finish Radiant Moisture Makeup ja kaupanpäällinen Good Morning Skin Serum 15ml.


Flawless Finish Radiant Moisture Makeup on tarkoitettu kuivan ihon meikkivoiteeksi. Meikkivoide on koostumukseltaan kevyt nestemäinen ja sisältää pieniä valoa heijastavia partikkeleita. Täydellinen meikkivoide kesällä henkilölle, joka kärsii pienistä ihovirheistä mutta haluaa keveämpää lopputulosta kesällä. Itse joudun käyttämään meikkivoiteen lisäksi peiteväriä kaikista pahimpiin acnearpiin, sillä meikkivoide peittokyvyltään keskiluokkaa. Hintaa meikkivoiteelle jäi kuitenkin noin 24 euroa.
Kaupanpäällisenä saamani Good Morning Skin Serum oli normaalihinnaltaan huomattavasti itse meikkivoidetta kalliimpi noin 39 euroa, miksi oli ihan järjetöntä antaa se kaupanpäälliseksi. Serum on tarkoitettu laitettavaksi meikki/kasvovoiteen alle ja sen pitäisi kirkastaa ja pehmentää ihoa. Kokeilin voidetta kerran, mutta sitten huomasin että se sisältää A-vitamiinia enkä voi käyttää sitä ennen kuurini loppumista. Harmi, vaikutti ihan hyvältä tuotteelta, uusi yritys parin kuukauden päästä.
Kolmantena, julkkisten kauan ja hartaasti hehkuttama, eight hour cream. En ole ikinä aikaisemmin omistanut kyseistä tuotetta, mutta nyt päätin vihdoinkin hankkia sen ja selvittää mistä moinen häly. Ostamani voide oli alennuksessa, koska se oli joku juhlavuoden pakkaus siis pakattu alkuperäiseen purnukkaan eikä tuubiin johon kaupoissa törmää. En nyt kuollakseenkaan muista paljonko pulitin voiteesta, mutta hinnalla ei periaatteessa ollut merkitystä, sillä olin päättänyt ostaa tuotteen maksoi mitä maksoi. Niin myyjä sanoi, että tuotetta voisi käyttää kuuriluontoisesti kasvojen kosteutukseen yöllä ja huippumallit laittavat sitä poskiinsa poskipunan tilalta ihon heleyttämiseksi.
Kotia päästyäni päätin kokeilla kasvojen kosteutusta ja lätkäsin voiteet naamaan, jonka jälkeen aloin lukemaan pakkausselostetta. Olin lentää perseelleni. kun luin mitä voide sisältää. Siis voide sisältää kaikkea sitä mitä neuvotaan välttämään kasvorasvoja ostaessa kuten lanolinia, mineraaliöljyjä jne. Jäi muuten yhteen kertaan mun kuurihoidot enkä usko että heleytän edes poskiani tällä voiteella, kun näppyihin on taipumusta. Kokeilin voidetta myöhemmin kuivien huulien hoitoon, johon julkkikset tätä voidetta ovat suositelleet, ja tähän tarkoitukseen voide oli aivan "täydellinen", hetkessä ihanan pehmeät huulet. En kuitenkaan suosittele voidetta sen hajun vuoksi, ehkä eight hour huulirasvassa tästä ongelmasta on jo päästy eroon.
Lopuksi täytyy vielä avautua, kun kaikki hehkuttavat niitä anytime tarjouksia ja itse en ole löytänyt yhtään kauppaa, jossa ne olisivat tarjouksessa. Voihan vitura!

Ei kommentteja: