lauantai 28. kesäkuuta 2008

Makeup storen luomivärit ja muuta höpötystä

Niin sain nyt vihdoinkin otettua kuvia niistä viime shoppailureissun saannosta. Samalla innostuin ottamaan hieman kuvia muustakin kuin meikeistä, joten pääsette/joudutte katselemaan kuvia myös muista viime aikaisista ostoksistani.


Tässä on nyt ne luomivärit, joista mainitsin aikaisemmin eli Tie ja Brown sugar. Näyttävät todella perus luomiväreiltä, mutta minulta puuttuu juuri perusvärit hyvälaatuisilta merkeiltä. Molemmat olivat siis helmiäisluomivärejä, mutten edelleenkään ole päässyt testaamaan niitä. (Edelleen silmäluomeni punoittavat, mutta huomattavasti vähemmän ja turvotuskin on laskenut. Oli kai jokin tulehdus luomissa, sillä silmät eivät olleet tulehtuneet.) Infoan laadusta ja väreistä enemmän heti toivuttuani.


Tie ja Brown sugar

Nyt muihin kuviin. Eräs lempiharrastuksistani on korut, teen niitä itse ja tykkään myös ostella niitä. Täytyy myöntää, että omista aivan liikaa koruja ja tässä on muutama niistä. Keskimmäisen korun voitte varmaa tunnistaa H&M valikoimaan kuuluvaksi, ostin sen samalla shoppailureissulla kuin edellä esitellyt luomivärit. Loput korut ovat desing by me eli oman käden jälkeä. Pidän koruista, jotka ovat suheellisen yksinkertaisia ja helppo yhdistää moniin vaatteisiin. Olen viime aikoina ollut kovasti turkoosin ja merenvihreän perään, jonka vuoksi taisi tuo H&M "rihkama" tarttua mukaan.



Omat simpukkakorut ja H&M-luomus


Olen vuosikausia haaveillut ostavani rullaluistimet, jotka olisivat minun ihka omat. Tähän asti olen rullaluistellut veljeni vanhoilla rakontekijöillä, jotka ovat peräisin ihanalta 90-luvulta. Nyt kuitenkin satsasin omiin rulliksiin, kun sai kerrankin todella halvalla hyvän merkkiset. Maksoin näistä K2:n Athena rulliksista noin 55 euroa. Halvalla lähti vai mitä? Kävin tänääm vähän testailemassa ja hyvät olivat. Minä toisaalta olin kaikkea muuta kuin hyvä, taisin näyttää vähän Banbilta jäällä siis meno oli aluksi tosi huteraa. Luulempa, että kun muutaman kerran saa käytyä niin eiköhän tuo rullistelu ala sujua. (Eiks oo söpöt rullikset ja samalla tukee rintasyövän vastaista toimintaa. Tosi jees!)



Ei kommentteja: