torstai 26. kesäkuuta 2008

Ja taas uusia luomivärejä

Apua, miten on mahdollista, että aina kun menen kosmetiikkaliikkeeseen menetän kaiken itsehillinnän. Eilen kävin kavereiden kanssa shoppailemassa alennusmyynneissä ja minä eksyin tietenkin Makeup storeen. Eihänsiellä tietenkään ole mitään alennuksessa ja kaikki meikit on aivan järkyttävän hintaisia, mutta pakko oli taas saada jotain mukaan. Kaikista parasta/pahinta tässä on se, että olin edellisenä päivänä tehnyt jo meikkitilauksen netissä ettei sitten tarvitse ostaa tuolta Makeup storesta ja maksaa niitä suolasia hintoja. No nyt loppuu tää avautuminen omasta säälittävyydestä ja itsekurin puuttumisesta.


Toinen luomiväreistä, jonka ostin oli Brown Sugar. Alla oleva kuva on Makeup storen sivuilta eikä mielestäni anna oikeaa kuvaa luomiväristä. Luomiväri enemmän rusehtava kuin kuva antaa ymmärtää. Toinen ostokseni oli lämpimän sävyinen ruskea luomiväri Tie, mutta kyseistä luomiväriä ei ollut Makeup storen sivuilla. (Yritän ottaa luomiväristä kuvan jossain vaiheessa, mutta en mene takuuseen aikataulusta.) Molemmat luomivärit sisälsivät kilmalletta, mutta määrästä en vielä osaa sanoa, kun en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Heräsin tänään silmät niin turvoksissa ja punaisina etten uskaltanut laittaa lainkaan silmämeikkiä. Taitaa olla homeessa tämä kesäkämppä, kun silmiä ei aamulla saa auki.

Niin niistä tilauksista, itseasiassa minulle on tulossa kaksi ihanaa pakettia. Toinen odottelee jo postissa ja sisältää yhden Tigin tuotteen. Ihastuin ihan hirveesti kyseiseen tuotteeseen, kun kampaajani laittoi sitä hiuksiini viime leikkauksen yhteydessä. Toisen tilauksen taas tein vasta eilen ebayssa, joten taitaa tulla vasta parin viikon päästä. Paketti sisältää taas ben nye meikkejä, pari luomiväriä jne. näette sitten, kun paketti ilmestyy.

Ei kommentteja: