perjantai 15. elokuuta 2008

Tuliaisia mummolta

Huh huh, kiirettä on riittänyt niin etten edes ole ehtinyt blogia päivittämään. Tämänkin on vain pikapäivitys. Päivitysten välissä olen ehtinyt hankkimaan muutaman uuden tuotteen ja vanhoja hankintoja on tullut testailtua sen verran, että arvosteluille olisi jo jonkin verran pohjaa. Eli lähiaikoina olisi tulossa kosmetiikka-arvosteluja ja uusia hankintojani. Minulla on myös jemmassa yksi postaus jonka aloitin jo viime viikonloppuna, mutta en ole ehtinyt ottaa kuvia siihen.
Kävin eilen vanhempieni luona kylässä (herkuttelemassa ihanalla kotiruualla, heh) ja sain tälläisen manikyyri-pedikyyri-laitteen, jonka mummoni oli minulle lähettänyt. Eräs parhaista lapsuuden muistoistani oli vierailla isovanhempieni luona kesäisin ja joka vierailullani mummoni antoi jonkin ihanan matkamuiston. Matkamuisto koostui yleensä joko koruista tai pienistä kosmetiikka pulloista, joita hän oli saanut tilaaja lahjaksi. Hän on nimittäin innokas katalookitilaaja ja omistaa kaikenlaisia kosmetiikkaa vielä vanhoilla päivillään. Hmmm... olisinkohan minä sieltä perinyt tämän innostukseni kosmetiikkaan.
En vielä ole ehtinyt kokeilemaan laitetta, mutta luulenpa että tämän laitteen avulla rakennekynnet saa laitettua entistä nopeammin. Myös tuo kovettumien poistoon tarkoitettu kärki polttelee, onhan tuota tullut käytettyä korkkareita normaalia useammin.

manikyyri-pedikyyri-laite

Ei kommentteja: