perjantai 29. elokuuta 2008

Heräteostoksia... ja uusia suosikkeja

Ahdistavaa, kun syksy pakkaa päälle eikä tuo kesä taitanut ede tulla kunnolla tänä vuonna. Sitä on jo joutunut kaivamaan nahkatakin komerosta, kun aamulla ei töihin muuten tarkene lähteä. No, mikä avuksi syysmasennukseen... Sorruin sitten ruokaostoksilla markettikosmetiikkaan. Mukaan tarttuivat Maybellinen Color Definer waterproof shadow stick ja Max Factorin Silk Gloss Tube, joka oli tarjouksessa.


Kotiin päästyäni aloin innossani kokeilemaan ostoksiani ja täytyy sanoa, että aika äkkiä se oli vaihtui pettymykseen ja vitutukseen, kun olin taas mennyt tuhlaamaan rahani keskinkertaiseen kosmetiikkaan. MUISTUTUS ITSELLE: Älä enää koskaan sorru heräteostoksiin marketin meikkihyllyllä, siitä ei seuraa kuin pettymys. OK, onhan sitä ihan hyvääkin markettikosmetiikkaa, mutta kun sitä on tottunut jo huippumerkkien meikkeihin kaikki marketin meikit tuntuvat lähes huijaukselta.


No nyt loppuu valitus ja menen lopulta itse asiaan eli tuotearvosteluun. Aloitan tuosta Maybellinen luomiväri puikosta, joka on sävyltään Fascination white. Syitä, minkä vuoksi ostin tuotteen olivat: kokeillessani puikkoa kädenselkään joskus aikasemmin tuote pysyi todella hyvin paikallaan ja jouduin jopa pesemään käteni saippualla, että sain sen pois. En omista valkoista helmiäisluomiväriä(no en ainakaan hyvää sellaista), joten ajattelin puikon korvaavan sen. No kyllähän tuo puikko tavallaan toimi halutulla tavalla, mutta se on niin kova, että luomet kärsiin ja levityksen jälkeen näyttävät aika kauheilta(siis ryttyseltä käärmeennahalta). Tuo puikko voi ehkä toimia jollakin nuoremmalla, jonka luomet eivät mene heti mutkalle, mutta meidän mummojen (>25 v.) kannattaa pysyä erossa tuollaisista tuotteista. Niin tosiaan, jos ihmettelette mistä olen löytänyt tuon puikon valkoisena, kun se ei kuulu valikoimaan Suomessa, vastaus on Ruotsista. Työskentelen tällä hetkellä lähellä Ruotsin rajaa ja käyn usein kaupassa Ruotsin puolella, koska siellä on parempi valikoima(ruoho on todellakin vihreämpää rajan tuolla puolen, heh).


Niin ja Maxin tuote oli myös pettymys, liian vähän väriä, siis jopa minulle joka tykkää vain hieman sävyttävisrä kiilloista. Niin ja se haisi ihan liuottimelle, oiskohan ollu menossa vanhaksi ja siksi oli alennuksessa.


Lopuksi haluaisin kertoa myös positiivisista yllätyksistä meikkien osalta. Pongasin, joku aika sitten Nelliinan blogissa olleesta postauksesta teatterimeikkisarja Grimasin. En voinut hillitä uteliaisuuttani ja käväisin paikallisessa pilailupuodissa tarkastamassa tuotteiden laadun. Meikkivoiteisiin tai peiteväreihin en tutustunut sen kummemmin, sillä omistan aika mittavan kokoelman teatterimeikkipohjia Ben nye sarjasta. Keskityin sen sijaan luomivärihin, siveltimiin ja vesimeikkeihin.


Täytyy sanoa, että kaikista eniten pidin sarjan mattaluomiväristä, jotka voivat toimia myös poskipunina. Luomivärit olivat todella pigmenttisiä ja värivalikoima oli kattava. Luomivärejä pystyi ostamaan yksittäisinä, 4, 6 ja 12 paleteissa. Paleteissa luomiväreille jäi hintaa muutama euro vähemmän kuin yksittäin ostettaessa. Yksittäinen luomiväri taisi maksaa 6,65 siis ei todellakaan pahan hintainen.


Sarjaan kuului myös helmiäisluomivärejä, joissa oli myös kohtuullisen hyvä valikoima. Näistä helmiäislv:stä en ole ihan niin innoissani, sillä ne karisivat hieman ja eivät olleet ihan yhtä pigmenttisiä kuin mattaiset. Helmiäisluomivärit olivt hieman kalliimpia kuin matat noin 0,5 euroa ja niitä saa myös paleteissa. Paletteihin voi yhdistää molempia, helmiäistä ja mattaa, mutta silloin joutuu maksamaan kallimman hinnan.


Ostin muutaman luomivärin kokeeksi sekä mattaa että helmiäistä ja lisäksi ostin rajaussiveltimen. Kokeilen myös yhtä vesimeikkiä luomivärin pohjaksi. Voin esitellä luomivärit omassa postauksessa, jos teitä kiinnostaa?

Grimasilla on kohtuullisen suuri valikoima myös siveltimiä, jotka mielestäni olivat edullisia, sillä maksoin rajaussiveltimestäni 2,75 euroa. Kalleimmat siveltimet taisivat olla noin 5 euron luokkaa.


Grimasilla on myös nettikauppa Suomessa ja sen jälleen myyjät voivat tilata tuotteita, jotka puuttuvat heidän valikoimastaan, jolloin voit säästää postikuluissa.



Grimas

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Myyn muutaman kappaleen (5 kpl) LR Health & Beauty Meikkilaukkuja
Myyn 5 kpl LR Health & Beauty Meikkilaukkuja

Meikkilaukun sisältö:

- 4 värisävyä meikkivoiteita, kevyempää

- 4 värisävyä meikkivoiteita, pitkäkestoisia

- 4 värisävyä meikkivoiteita, ikääntyneille naisille, sisältää Q10 koentsyymiä

- 3 peitepuikkoa meikkivoiteen alle 1 vihreä, 2 ruskeaa (vaaleampi ja tummempi)

- 4 kivipuuteria eri värisävyt

- 1 aurinkopuuteri

- 1 irtopuuteri

- 2 korjauspeiteväripuikkoa (mm. tummille silmänaluksille)

- 6 luomiväripalettia (kaksi väriä kussakin)

- 1 kulmaväripaletti (voi käyttää myös luomiväreinä)

- 1 luomenpohjustuspurkki

- 4 poskipunaa (eri värisävyjä)

- 7 ripsimascaraa (kaksi vedenkestävää, kolme tuuheuttavaa, kaksi aroille silmille)

- 1 clitteri ripsimascara

- 1 hoitomascara

- 3 eyelineria

- 6 kajalkynää

- 6 huulipunaa

- 4 huulipunaa ikääntyville (sisältää Q10 koentsyymiä)

- 5 huulikiillettä

- 9 kynsilakkaa

- 1 valkoisen lakan ranskalaiselle manikyyrille

- manikyyrivälineet (kynsilakanpoistoaine ja erilaisia korjauskyniä esim. kynsinauhoille, lakan korjaamiseen)

Hintaan: 1200 €

Lisätietoja: teija@teijasilvennoinen.com