sunnuntai 3. elokuuta 2008

Meikki Look

Innostuin niin siitä eilisestä postauksesta, joten päätin tänäänkin tehdä uuden meikki look postauksen. Tämän päivän meikki on hieman neutraalimpi ja muistuttaa enemmän perusmeikkiäni. Syy tähän vaisumpaan meikkiin on se, että olemme tänään menossa vanhempieni luona käymään ja siellä jos jossain saa kuulla heti jos meikki muistuttaa sotamaalausta tai on muutoin liian tumma minulle.


Meikki on tehty pääasiassa Lancomen mini palettejen luomväreillä ja NYXin pigmenteillä. Tykkään laittaa pigmenttien alle normi luomivärin, jotta värit tulisivat paremmin esille, mutta tekemäni eikit voi tehdä huomattavasti vähemmällä meikkimäärällä.





Meikissä käytin:
- silmämeikin pohjustusvoiteena Isadoran Eye shadows fixia
- koko liikkuvalle luomelle laitoin Lancomen Floralesqueta (dark pink colour)
- sisä- ja ulkokulmaan sekä luomivakoon laitoin Lancomen Amber mystiqueta (light brown colour)
- ulkokulman v:hen ja alaluomelle lisäsin Lancomen Couturea (Dark plum colour)
- kulmaluulle ja sisälaitaan alaluomelle laitoin Lancomen Honeymoonia (off-white cream colour)
Lisäksi lisäsin
- keskelle liikkuvaa luomea NYXin Pearl pigmenttia
- kulmaluulle NYXin White Pearl pigmenttia
- rajasin silmät Ben nyen cake eyelinerilla Brown
- ripsarina käytin Diorshow unlimitedia





- huulet rajasin Stilan huulten rajauskynällä nro. 17
- lopuksi lisäsin Anytimen huulikiiltoa Suklaamousse





Minkäväriset meikit mielestänne sopisivat silmieni väriin? Olen hirveän arka kokeilemaan uusia luomivärisävyjä, vaikka luomivärikokoelmani väriskaala on laaja.

3 kommenttia:

A kirjoitti...

sulla on tosi kiva blogi. kai saan laittaa linkin omille sivuilleni, jotta jatkossakin muistan käydä täällä? Niin ja meikkaat ihanan hillitysti. Itsellä olis opeteltavaa hillityssa lookissa ;)

Sonia kirjoitti...

Kokeile vaan rohkeasti eri värejä! Kokeile havunvihreää, luumunpunaista ja kuparia ja kaikkia muita kivoja sävyjä, mitä kosmetiikkateollisuus meille tarjoaa. Itse rakastan kaikkia punertavia sävyjä, sillä ne korostavat silmieni sinisyyttä mutta väärä punasävy saa ne itkuisen näköisiksi.

Anne kirjoitti...

anu: Kiitos! Tottakai saat linkittää:) No en meikkaa ihan noin hillitysti kuvat antavat ymmärtää, sillä kamerani syö aika rankasti värejä, mutta suhteellisen hillitysti kuitenkin.

jossu: Ehdottamat värisi kuullostavat todella kivoilta:) ja esim. tuo kupari/pronssi ovatkin perus kesämeikkini perusta. Olen myös huomannut, että jotkut värit saavat silmäni näyttämään punaisilta, kuten punaruskea silmänrajausgeelini on yksi pahimmista punaisuuden aiheuttajista. Luin jostain keskustelupalstalta, että esim. nudepinkit aiheuttavat punaisuus efektin, joten niitä tulisi välttää jos on sinivihreät silmät. Samalla paltalla kerrottiin, että paljon punaista pigmenttiä sisältävät tuotteet voivat aiheuttaa allergisen reaktion muita värejä helpommin, joten kannattaa varmistaa kummasta on kyse kunkin tuotteen kohdalla.