lauantai 23. elokuuta 2008

Kuulumisia

Olen parin viime päivän aikana tutustunut hieman paremmin EDM-tilauksessa tulleisiin tuotteisiin ja huomasin, ettei ensi vaikutelmani pitänyt ihan täysin paikkansa. Ensi kokeilussani käytin MAC cream base Autumn arternoonin alla, mikä toi sävyn hyvin esiin. Kokeilin luomiväri uudelleen ilman cream basea ja olin hieman pettynyt, sillä en meinannut millään saada sitä näkymään luomella. Yleensä kuitenkin käytän joko eye shadow primeria tai cream basea, joten luomivärille tulee kyllä käyttöä. Tahdoin kertoa asiasta, jos joku lukijoistani suunnittelee tilaavansa EDM:ltä luomivärejä.


Ehdin kokeilla myös sivellintä, jota en aluksi osannut oikein käyttää. Siveltimeen on vaika saada haluamasi määrä luomiväriä, se jotenkin häviää harjaksiin. Häivytykseen sivellin oli oikein omiaan, sillä häivytys onnistui erittäin nopeasti. Erinomainen sivellin laiskalle häivyttäjälle,heh. Kokeilin sitä myös peitevärin laittoon, johon se myös mielestäni sopi hyvin.


Olen täsää viime päivinä askarrellut pigmenttien kanssa, sillä minulla meni täysin hermot NYXin pigmenttejen sotkuisuuteen. Tarkoituksenani olisi puristaa pigmentit, jolloin pääsisin eroon sotkusta ja saisin pigmentit menemään pienempään tilaan. Jostain syystä en ole saanut pigmenttejä puristeeua siten, että ne eivät varisisi ja pysyisivät nätistä nappina. Mallia pigmenttien puristukseen olen ottanut Glowing me glowing you -blogista, jossa on ohje mineraalimeikkien puristukseen.


Lopuksi tämän päivän meikkilook. Valitettavasti värit ovat taas vääristyneet. Kokeilin tässä meikissä ensimmäistä kertaa NYXin Lime pearl pigmenttiä, joka ei valitettavasti näy tässä kuvassa(oikeasti tuo vaalea väri liikkualla luomella on limen vihreä). Käytin meikissä myös Grimasin ruskeaa mattaluomiväriä nro 565 ja maybellinen vaaleaa luomiväriä highlightina (joku ikivanha) sekä luomivaossa oli hieman EDM Autumn arternoonia. Pidän täsät meikkilookista todella, sillä käyttämäni sävyt sopivat todella hyvin ihonväriiini. Olenkin huomannut, että minulla luomivärin värin sopivuuteen kaikuttaa enemmän ihonväri kuin silmien väri. Olen monista meikkioppaista lukenut, että minulle pitäisi sopia violetti tai ainakin, jokin violetin sävy. Laittaessani violetteja luomivärejä silmäni korostuvat kyllä kauniisti, mutta ne saavat ihoni näyttämään sairaalta. Onko teillä ollut tämän tyyppisiä ongelmia luomiväriä valitessa?




(sori taas hiuksia kuvassa)


Halusin laittaa tämän kuvan tänne, vaikka värit eivät kuvautuneet todellisina, koska tämän avulla saatte hieman kuvaa kuinka pahasti kamerani syö värejä. Yritän kokoajan kokeilla kamerani eri toimintoja, josko saisin värit kuvautumaan paremmin.

Ei kommentteja: