keskiviikko 20. elokuuta 2008

Everyday mineralsin mini-tilaus

On ollut viime aikoina tämä blogin päivitys tahti aika laiska, mikä johtunee isnpiraation puutteesta. Kyllä jutun aiheita olisi, vaikka millä mitalla mutta kun se toteutus on niin "vaikeaa". Otin nyt lopulta itseäni niskasta kiinni ja päätin tehdä postauksen EDM tilauksestani, jossa oli myös mukana kaverini. Itse asiassa en tilannut yhtään isoa tuotetta vaan ihan kokeilun vuoksi tilailin mini- ja näytekokoja.


En ole pahemmin löytänyt arvosteluja EDM:n harjoista, joten päätin itse kokeilla yhtä harjoista Eye Kabuki Brushia. Hintaa harjalla oli $ 7 eli suhteellisen kallis luomivärisiveltimeksi. Siveltimen harjakset ovat synteettistä karvaa ja aika jämäkät, mutta silkkisen pehmeät (kuten sivuilla mainostetaan). Yllätyin suuresti siveltimen koosta, sillä se on mielestäni suhteellisen suuri luomivärisiveltimeksi. Sivellin on noin 13 cm pitkä ja harjasosan leveys on suurimmillaan eli kärjessä noin 1,5 cm. En ole vielä ehtinyt testailemaan sivellintä sen kummemmin, mutta voi olla että se lopulta päätyy peitevärisiveltimeksi.



Eye Kabuki Brush



Siveltimen lisäksi tilasin yhden bronzerin, setting powderin, meikkipohjan ja luomivärin.




Waffle cone, Silk dust ja Autumn afternoon


Olen aivan rakastunut sample-tilauksen mukana tulleeseen poskipunaan New Car Smell, joka antaa mielestäni kauniin hehkun iholle näyttämättä siltä, että käyttäisin poskipunaa. (Poskipuna on sheen eli antaa vain hieman väriä.) Tästä syystä pätin kokeilla myös EDM:n bronzereita, sillä kalpea ihoni kaipaa hieman lämpimän sävyisä hehkua. Eniten nettikuvien perusteella silmääni miellytti bronzer nimeltään Waffle cone ja kuvaus kuullosti juuri siltä mitä hain "Waffle cone is a beautiful soft brown with a natural bronze sheen that is truly a wonderful look for summer and fall.". Kokeiltuani bronzeria pariin otteeseen, en voi sanoa, että olisin rakastunut, mutta en myöskään voi haukkua tuotetta. Mielestäni tuotteen hyvä puolia ovat juuri minulle sopivat sävy (siis ei onneksi ollut liian tumma) ja läpikuultava/sheen koostumus. "Huonoksi" puoleksi voisin sanoa, ettei tuote erotu edukseen aikaisemmista bronzereistani enkä saanut mitään WOW-hetkeä sitä laittaessani. Harmittaa vaan, kun odotin tältä niin paljon ja tuntuu kuin rahat olisivat menneet hieman hukkaan. Onneksi ostin vain minikoon. Toisaalta, jos et omista useita bronzereita niin tämä on erittäin verteen otettava vaihtoehto.


Toinen minikoon tilaukseni Silk Dust -setting powder. Tilasin tuotteen lähinnä siksi, ettei minulla ole rasiaa, jossa voisin kuljettaa irtopuuteria käsilaukussani. No nyt minulla on rasia ja pääsin samalla kokeilemaan myös Silk Dusk-puuteria. Tänä aamuna laittaessani puuteria jouduin tarkistamaan harjasta pariin otteeseen tuliko siihen mitään, sillä puuteri leviää kasvoille niin tasaisesti ettei sitä huomaa edes laittaneensa. Täytyy myöntää, että olen todella huono vertailemaan puuterita, mutta sen verran osaan sanoa, että ei tämä kyllä Ben Nyen Banana Visage Luxury Powdrea voita. Toisaalta voi kyllä olla parempi ihon kannalta, kun on mineeraalipuuteri.


Niin, tilasinhan minä yhden meikkipohjankin minikoossa. Eroaa vain hieman sävyltään nykyisin käyttämästäni pohjasta, mutta halusin hieman valinnan varaa pohjan teossa.


Lisäksi, tilasin yhden luomiväri-samplen pearlina. Tilasin Autumn Afternoonin "An earthy taupe with a nice orange pearl sheen." eli ihan perussävyn. Ajattelin, että tämä voisi olla erinomainen sävy luomivakoon ja tummien sävyjen häivytykseen. Tein tässä samalla pikameikin käyttäen Autumn Afternoonia sekä Makeup storen Eyedust sävyä Lollipop. Pidin todella paljon Autumn Afternoonin sävystä ja siitä kuinka helppoa sen rajojen häivyttäminen oli. Luomiväri oli sopivan helmiäismäinen, joten sitä voi myös käyttää arkisin. Tämä luomiväri oli ehdottomasti paras ostokseni tässä tilauksessa ja jos joskus saan käytettyä tämän näytteen, tilaan ehdottomasti täysikokoisen tuotteen.


Olen jo ns.kanta-asiakas EDM:llä ja kimppatilauksemme suuruuden vuoksi saimme tilaajalahjaksi kaksi täysikokoista poskipunaa. Molemmat pp:t ovat aika tummi sävyjä (toinen menee kaverilleni), mutta kokeiltuani toista pp:a huomasin, että voin käyttää sitä vaikka ihoni onkin hyvin vaalea, sillä se levittyy todella hyvin eikä näytä liian tummalta.

2 kommenttia:

Sonia kirjoitti...

Voih, tuo sivellin on niin söpö! Minulla on EDM:ltä kasa vanhoja ja uusia siveltimiä, ovat todella hyviä.

Anne kirjoitti...

Jossu: Niin, söpö kuin mikä. Sivellin tuntui todella laadukkaalta ja uskon, että sille tulee kovasti käyttöä kunhan vain ensin opin käyttämään sitä:)