sunnuntai 17. elokuuta 2008

Natural Code

Vihdoinkin pääsin tutustumaan Lumenen uuteen sarjaan Natural Codeen. Mainitsin jo aikaisemmin, että asun viikot pienellä paikkakunnalla ja pääsen vain viikonloppuisin ihmisten ilmoille. Olen yrittänyt metsästää tältä pieneltä paikkakunnalta Natural Coden tuotteita, mutta en ole löytänyt niitä mistään. Nyt kuitenkin käväisin kotikaupunkini Stockmannilla tutustumassa näihin uutuuksiin. Ja tutustuinkin ihan kunnolla, kävin lähes kaikki tuotteet läpi käden selkään ja siinähän menikin tovi. Myyjäkin kävi jo pariin otteeseen kyselemässä tarvinko apua, heh. Ei voi ainakaan palvelun puutteesta valittaa.


Loppujen lopuksi päädyin vain ostamaan yhden huulikiillon nro 3 Soft Papaya. Ostamani sävy on kuvassa oikeassa laidassa. Olen todella tyytyväinen ostokseeni, josta taisin maksaa 5,90. Huulikiilto oli juuri sen sävyinen, jota olen aikonut ostaa jo pitemmän aikaa, joten värivalinta osui nappiin. En henkilökohtaisesti ole runsaasti pigmenttiä sisältävien huulikiiltojen ystävä vaan etsin enemminkin kiiltoja, jotka vain antavat hieman sävyä huuliin, joten siltäkin osin tämä kiilto oli mieluisa. Erityisen positiivisesti yllätyin siitä, että huulikiilto kosteutti oikeasti huuliani eikä vain jättänyt tahmaista tunnetta. Piirteitä, joista en niin tykännyt huulikiillossa olivat vähän turhan runsas hedelmäinen tuoksu ja halvoille huulikiilloille tavanomainen tahmaisuus. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen huulikiiltojen hinta-laatu-suhteen. Suosittelen!!!


Natural Code SMILE BOOSTERS Huulikiillot


Melkein unohdin, Stockmannilla Natural Code- tuotteisiin liittyvä tarjous. Eli jos ostat tuotteita 15 euron edestä saat kaupanpäälle yhden Natural Coden maskaroista (en muista tarkalleen mikä niistä).

Ei kommentteja: