lauantai 23. elokuuta 2008

Kasvojen puhdistusaine hakusessa

Etsiskelen uutta kasvojen puhdistusainetta kuivahkolle iholle, johon tulee aina silloin tällöin epäpuhtauksia. Olisiko kellään suositella jotain hyvää puhdistusainetta? En välttämättä etsi jotain yli halpaa tai kallista putsaria, joten kaikki ehdotukset on tervetulleita. Minua kiinnostaa myös omat kokemukset sellaisista tuotteista, joita ei mielestäsi missään tapauksessa kannata mennä ostaamaan.

4 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Omia lemppareitani ovat
Vichy Oligo 25 -vaahtoputsari, sekä Sebamed Clear Face -puhdistusvaahto.
Minulla on pintakuiva iho, johon tulee helposti epäpuhtauksia. Näiden (+ kosteuttavien voiteiden!) kanssa iho pysyy kuosissa.

Sonia kirjoitti...

Kanebolla on hyviä putsareita, kuivalle ihollekin sopivia. Kokeile vaikka double cleansing pakkausta, jos on vielä saatavilla.

Anne kirjoitti...

prettyplush: Eräs kaverinikin suositteli tuota samaa Vichyn Oligo 25-sarjan putsaria. Eikö sarjalla ole kaksi eri putsaria kuibvalle ja sekaiholle? Kumpaa käytät? Minulla on tuo sebamedin puhditusvaahto, mutta en ole ollut täysin tyytyväinen siihen, jonka vuoksi se on jäänyt käyttämättä.

jossu: Olen lukenut blogistasi puhdistusöljystä toisena osana puhdistusrutiinia, onko kanebon double cleasingissä toisena tuotteena tuo puhdistusöljy? En ole valitettavasti vielä päässyt putsari ostoksille, joten en ole ehtinyt tutustumaan suosittelemaasi tuotteeseen.

kirsi kirjoitti...

Mulla on sellainen pinkki pumppupullo, jossa lukee kaikille ihotyypeille...