lauantai 2. elokuuta 2008

NYXin pigmentit

Ihanaa, NYXin pigmenttini saapuivat vihdoin. Taisin tehdä tilaukseni ebayssa, joskus pari kolme viikkoa sitten. Kaikki pigmentit ovat helmiäispigmenttejä ja 5 ml:n pikku pulloissa.



Pigmentit ovat: (vasemmalta ylhäältä) Lime pearl, Baby blue pearl, Ocean blue pearl, Silver pearl, Charcoal pearl ja Black pearl. (vasemmalta edestä) White pearl, Nude pearl, Pearl, Baby pink pearl, Purple pearl ja Fanta pearl.


Yritin tehdä swatcheja, mutta en osannut laittaa kameraani sellaisia asetuksia, joilla saisin pigmenttien värit näkymään kunnolla, Sori. Onneksi tuossa purnukka kuvassa värit näkyvät kuta kuinkin oikeina.


Rakastan uusia pigmenttejäni, sillä ne ovat todella kauniita luomella, mutta voi itku sitä sotkua, kun lopetin meikkauksen, pigmenttejä oli joka paikassa ja meikkipöytäni oli kimaltelevan läikikäs.


Innostuin niin noista pigmenteistä, että oli pakko tehdä uusi makeup look. Yleensä en käytä violetteja meikkejä, mutta nyt päätin kokeilla MakeupGeekin J.Lo-lookin innoittamana. (MakeupGeekillä on tosi hyviä tutorialeja YouTubessa ja omilla nettisivuillaan www.makeupgeek.com, kannattaa käydä vilkaisemassa jos on inspiraation puute)


Tässä siis violettimeikkini. Sain hieman paremmat värit tällä kertaa, kun muutin kamerani asetuksia, mutta vieläkään värit eivät näy yhtä voimakkaina kuvissa kuin ne oikeasti ovat.



(Sori, hius eksy kuvaan)


Tässä meikissä käytin:
-pohjustsvoiteena Isadoran Eye shadow fixia
-silmän sisäkulmassa on Lancomen Honeymoonia (ns. off-white cream colour) ja ihan vähän Nude pearl pigmenttiä
-liikkuvalla luomella on Coastal scents paletista siniviolettia luomiväriä ja Purple pearl pigmenttia
- luomivaossa Lancomen Mochaccinoa (ns. taupe)
-ulkokulmassa Ben nyen Deep Violetia ES-80 ja sen päällä Black pearl pigmenttia
-kulmaluulla on Lancomen Honeymoonia ja White pearl pigmenttia
-rajaus on tehty L'orealin Hip eyelinerilla 905 Black
- ripsiväri on Diorshow Unlimited
-kulmissa on hieman Maybellinenexpression Eyebrow 03 brown





MakeupGeekin lookissa rajataan myös vesirajat, mutta en ole löytänyt vielä sellaista rajauskynää, joka pysyisi vesirajassani, sillä silmäni vetistävät niin paljon.





Kiinnostaisiko jatkossakin nähdä tekemiäni silmämeikkejä?

Ei kommentteja: