maanantai 19. toukokuuta 2008

Ulkomaan tuliaisia

Ajattelin esitellä ja samalla arvostella meikkilaukkuni sisällön merkeittäin. Aloitan nyt hieman tuntemattomammasta merkistä eli Kikosta. Kiko on italialainen meikkisarja, jolla on omia myymälöitä ympäri Italiaa, mutta en osaa sanoa myydäänkö kyseisiä tuotteita muualla Euroopassa. Sarja on suhteellisen halpa, vaikkakin meikit olivat tyylikkäästi pakattu ja myymälä puoleensa vetävä. Luomivärit maksoivat 5 euroa kappale ja ripsiväri oli tarjouksessa 3 euroa, joten pakkohan noita oli kokeilla.
Italian tuliaisia. KIKO Milano

Nyt itse luomivärien arvosteluun. Eri luomiväri väreillä ei ole nimiä vain numerokoodit, joten aloitan oikealta vaalean värisestä luomiväristä.

02: Luomiväri on hieman kuvan sävyä tummempi, vaalean kullan värinen. Olisin toivonut, että luomiväri olisi sisältänyt hieman runsaammin pigmenttiä, vaikka luomiväri olikin hienojakoista. Asteikolla 1-5 antaisin ltälle luomivärille arvosanaksi 2/5.

19: Luomiväri on lähestulkoon kuvan sävyinen eli vaalea pronssi. Ihme kyllä tämä luomiväri sisälsi huomattavasti enemmän pigmentti kuin sarjan muut luomivärit ja oli tosi hienojakoista. Ihastuin todenteolla tähän luomiväriin. Sävyltäänkin tämä on minulle täydellinen, sillä olen vihreä silmäinen. Suosittelen todella, joten annan tälle 4,5/5.

20: Luomiväri on glitteriä sisältävä ja väriltään harmaa kuten kuvassa. Luomiväri sisältää vähän pigmenttiä ja isoja kimalteita. Luomiväri ei toimi yksinään, mutta piristää esim. mattaluomivärejä. Ongelmalliseksi osoittautui luomivärin kimalteet, joita on ympäri naamaa meikkauksen jälkeen. 2,5/5

04: Kimalteita sisältävä tummempi pronssi. Vähän enemmän pigmenttiä sisältävä kuin 20 ja siten käyttökelpoisempi, mutta tämänkin luomivärin kimalteet olivat pitkin naamaa vaikka kuinka yritti olla varovainen. 3/5

Kikon musta taivuttava ripsiväri oli hieman pettymys. Minun piikkisuorat, harvat ripset eivät taipuneet laisinkaan pitemminkin suoristuivat entisestään. Toisaalta en ole löytänyt muita ripsivärjä kuin maybellinen vedenkestävät ripsivärit, jotka eivät suoristaisi minun ripsiäni.

Täytyy lopuksi todeta, että arvostelu ei ole täysin puolueton sillä omat lempparivärit tulee arvosteltua hellemmällä kädellä.

Jatkossa olisi tarkoitus arvostella myös tutumpiakin meikkimerkkejä kuten Dior, Lancome, Loreal jne. sekä lisää hieman tuntemattomampia...

Ei kommentteja: