maanantai 19. toukokuuta 2008

Työkalut kuntoon

Olin jo pitkän aikaa haaveillut kunnon meikkisiveltimistä, mutta olin liian pihi ostaakseni lähimarketin (n. 10 e/kpl) Duroyn siveltimiä. Omistin vain yhden perus-, yhden huulipuna-, yhden kulmakarva- ja yhden häivytyssiveltimen. Niinpä päätin, että täytyy saada kunnon välineet, sillä välineurheiluahan se meikkauskin on.
Olin kuullut, että ebaystä löytyisi hyviä meikkisiveltimiä halvalla ja löytyihän sieltä. Pienen hinta/laatuvertailun jälkeen päädyin näihin siveltimiin. Meikkisivellin setti tuli postikuluineen maksamaan noin $32 ja sisälsi 22 sivellintä. Kokeiltuani siveltimiä huomasin niiden olevan todella onnistunut ostos, sillä ne ovat ihanan pehmeitä, mutta napakoita. Setin ainoa heikkous on tuo kantopussukka, joka ei miellytä silmääni (hopean värinen keinokäärmeennahka... yäk)
Meikkisivellin setti sisälsi:(vasemmalta) 1 Kabuki fan brush, 2 puuteri/poskipuna"sivellin", 1 vino highlighter "sivellin", 1 meikkivoidesivellin, 1 vinohäivytys"sivellin", 1 häivytyssivellin, 7 eri kokoista luomivärisivellintä, 1 vino sivellin, 1 Fan sivellin, 1 huulipunasivellin, 1 rajaussivellin, vaahtomuovisivellin, maskaraharja ja ripsikampa


Meikkisivellin setti + Ben nyen peiteväri- ja smashboxin siveltimet+vanhat

Ebay-ostokseni jälkeen siveltimiä on kertynyt lisää meikkisettien mukana smashboxilta litteä rajaussivellin ja kulmakarvasivellin sekä Ben nyen kolme peitevärisivellintä. Täytyy vähän kehaista noita Ben nyen siveltimiä, sillä ne ovat erinomaisia siveltimiä tarkkaan peitevärin levitykseen esim. näppyjen peittämiseen, sillä ne ovat erittäin napakat.

2 kommenttia:

Wiipotin kirjoitti...

Miten nopeasti siveltimet britanniasta toimitettiin?

Anne kirjoitti...

Käsittääkseni nämä siveltimet tulivat USA:sta ja yleensä USA:n tilauksissa menee noin 7 arkipäivää. Britanniasta voi tilata siveltimiä Crown Brush:in sivuilta. Itse en ole Crown Brush:ilta tilannut, mutta muita tuotteita Briteistä tilatessa olen saanut tuotteet noin viikossa riippuen tilauksen käsittely ajasta.