sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Kynnet kuntoon

Aikausemmin mainitsin UV-geelikynsitilauksestani ja ranskalaisesta manikyyrisetistäni. Tässä ne nyt ovat eli UV-geelikynsisetissä pakkauksessa tulivat UV-lamppu, kynsiviila, sivellin, 1 valkoinen geeli, 1 vaaleanpunainen geeli, 2 kirkasta geeliä, top coat-geeli, puhdistusaine, kärkiä, liimaa, 2 pakettia lahjus hileitä ja jotain muotteja sekä cd.

UV-geelikynsisetti

Tilaamani manikyyrisetti, johon kuuluu, toisin kuin aikaisemmin sanoin, kimalteleva vaaleanpunainen lakka, opaali valkoinen lakka ja päälyslakka.
Ranskalainen manikyyrisetti

Tässä on lupaamani kuvat, joissa on ensin laitettu geelikynnet ilman kärkiä omien kynsien päälle ja sitten ranskalainen manikyyri ilman vaaleanpunaista lakkaa.

Näin tein geelikynnet:
1. Puhdista ja hio kynsiviilalla kynnet ennen geelin laittoa. Älä missään tapauksessa pese kynsiä juuri ennen, sillä kynsien alle saattaa silloin kasvaa "levää".

2. Levitä geeliä omalle kynnelle tasainen kerros siveltimen avulla. Käytin vaaleanpunaista geeliä, koska kunsissäni oli jälkiä edellisistä rakennekysistä. Levityksen jälkeen laita kynnet UV-lampun alle 2 minuutiksi. Toista toimenpide, jos geeliä on mielestäsi liian ohuelti tai epätasaisesti.

(3. Tee valkoisella geelillä ranskalainen manikyyri. Toimi samoin kuin kohdassa 2.)

4. Toista 2-kohta kirkkaalla geelillä.

5. Puhdista kynnet puhdistusaineella ja levitä top coat. Laita kynnet lampun alle.

6. Puhdista kynnet uudelleen, jolloin ne saavat lopullisen kiillon.

7. Lakkaa kynnet tai tee ranskalainen manikyyri. Vaihtoehtoinen kohdan 3 kanssa.


Vasenkäsi
Oikeakäsi

6 kommenttia:

Tanssija kirjoitti...

Hei !
Onko geelikynsien muotoilu helppoa ? Tilasitko kynsisetin NAILS DESIGN-sivustolta ? Onko uv- laite vaarallinen / helppokäyttöinen eli käykö kynsien teko myös aloittelijalta ?

Christa kirjoitti...

Hei! :) Mielenkiintoinen blogi! :) Mistä tollasia geelikynsipaketteja saa? ja paljon ne maksaa?

Anne kirjoitti...

En huomannut aikaisemmin et näihin vanhempiin postauksiin oli tullut kommentteja, joten anteeksi kun en ole vastaillut kysymyksiinne.

Tanssija: Geelikynsien muotoilu on mielestäni suhteellisen helppoa. Itse olen kerrostanut geeliä pikku hiljaa haluttuun paksuuteen ja kovettamalla aina välissä geelin. Omistamani UV-laite on todella helppokäyttöinen, sillä siihen on ajastettu geelin kuivamiseen tarvittava aika ja käynnistyy pelkästään nappia painamalla. UV-laite ei tietääkseni ole vaarallinen, jos ei nyt suoraa lamppuja läheltä katso.

Christa: Tilasin omat geelikynteni ebaystä, mutta Anttilasta saa myös geelikynsi/akryylikynsi paketteja (Kiss)hintaan n. 30 euroa.

Kannattaa kuitenkin varmistaa, että geelikynnet sopivat itselle, sillä minun kynsissä geelit eivät pysy. Hieman harmittaa kun tuli ostettua tuo lamppukin. Nyt käytän akryylikynsiä, jotka pysyvät minulla huomattavasti paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

olisitko kiinnostunut myymään tuon uv-lampun?

Anne kirjoitti...

Valitettavasti en. Olen siirtynyt käyttämään OPI:n geelejä, jotka sopii omille kynsille huomattavasti paremmin ja siten lampulle on tullut uutta käyttöä. Vastaavia lamppuja on edelleen myynnissä ebay:ssä suht edullisesti n. 20 e.

Anonyymi kirjoitti...

By the way se "levä" on kosteudessa viihtyvän pseudomonas-bakteerin aiheuttama tulehdus (ja värjäytymä), joka voi syntyä jos kynttä ei ole kuivattu huolella ennen geelin levitystä, kuten mainitsit. Tulee helposti ja on vaikea tappaa geelien poistosta ja päivittäisestä desinfioinnista huolimatta.