sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Pieni pettymys

Aikaisemmassa postauksessa kerroin kuinka tyytyväinen olin Wet n Wildin luomiväreihin, mutta samaa en voi sanoa sarjan huulikiillosta. Kärsin tällä hetkellä lääkityksini vuoksi erittäin kuivista huulista ja sen vuoksi en ole käyttänyt viimeaikoina laisinkaan huulimeikkiä. Wet n wildin huulikiilto suorastaan imi kaiken vähän kosteuden huulistani ja huuleni olisivat olleet aivan järkyttävän näköiset ilman huulirasvan lisäystä huulikiillon päälle.

Lääkitykseni kuivattavan vaikutuksen vuoksi en ole oikea henkilö arvostelamaan huulimeikkejä, joten jätän tarkemmat arvioinnit muiden hommaksi ja keskityn vain huulirasvalla läträykseen.


Laadusta en mene sanomaan mitään, mutta kauniiltahan tuo pakkaus näyttää. Siitä pointsit Wet n wildille.

2 kommenttia:

TanjaK kirjoitti...

Mulla on ollut sekä sellainen hileversio, jossa on ohuempi koostumus sekä (mikäli kuvasta oikein katsoin) tuollainen samantapainen pinkkinä, joka älyttömän paksua! Mielestäni vaikea levittää kauniista, jää huulten pinnalle paksuksi tahmakerrokseksi, eikä tosiaan kosteuta pätkän vertaa. En osta enää.

Anne kirjoitti...

Kiitos kommentista. Taidankin ensi kerralla sijoittaa kunnon huulikiiltoon enkä enää ostele noita halpoja ja käyttökelvottomia.