sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Secrets on the set #3 Blonde

Oon ihan koukussa tohon ebay tilaamiseen enkä mahda itelleni mitään taas tuli tilattua. Vaikka tarvitsin vain meikin alusvoideen tulipas tilattua blondeille tarkoitettu setti shashboxilta. Tilausta ennen mulla ei ollu mikäänlaista kokemusta smashbox-meikkisarjasta enkä hirveesti löytänyt tietoa blogeistakaan, mutta tuote oli niin halpa etten voinut vastustaa kiusausta.
Setti sisälsi meikin alusvoiteen (isompi koko kuin kuvassa), aurinkopuuterin/poskipuna, huulipunan, huulikiillon, 3 luomovärin paletin, kulmavärin ja vahan, jolla se kiinnitetään ja duo creme eyelinerin+kulma-ja synteettisen siveltimen (puuttuu kuvista).

Kokeilujeni perusteella lukisin smashboxin tuotteet samaan kategoriaan maybellinin ja L'oreal kanssa siis ei mitään ihan surkeita. Värit olivat ihan hyvin minulle "blondille" sopivia, vaikka huulipunaa ja -kiiltoa hieman vierastankin. Eniten käyttöä on tähän mennessä tullut kuitenkin synteettiselle siveltimelle. Aivan mahtava kakku eyelinerin laittoon. Yhteisarvosanaksi antaisin 4/5, siis suhteelisen laadukkaita, pigmenttiä riittävästi, hienojakoisia jne.

Ei kommentteja: