sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Lempi meikkisarjani

Olen vasta löytänyt minulle täysin uuden meikkisarjan ja siitä tuli heti uusi suosikkini. Löysin sarjan kaverini opastuksella ebaystä. Tuotteita saa kyllä Suomestakin, maahantuojana toimii makeup house (http://www.makeuphouse.net/), mutta niillä hinnoilla olisin kokenut jo monta vararikkoa.

Pieni lainaus makeup housen sivuilta:
"Makeup House on laadukkaan ammattilaisten suosiman Ben Nye -meikkisarjan maahantuoja Suomessa.
Kaikki Ben Nye meikit ovat hajustamattomia ja allergiatestattuja (ei eläinkokeita), joten vain hyvin harvinaisessa tapauksessa käyttäjä voi saada tuotteista yliherkkyysreaktion. Eniten allergiaa aiheuttavat säilöntäaineena käytettävät formaldehydi ja sen vapauttajat, jotka Ben Nye tuotteissa on korvattu turvallisemmilla vaihtoehdoilla. Toinen suuri allergisoiva ryhmä on hajusteet, joita ei myöskään ole Ben Nye tuotteissa. Muitakaan yleisesti allergisia reaktioita aiheuttavia ainesosia, kuten propyleeniglykoli, säilöntäaine Kathon CG, mykerökukkaisseokset (kehäkukka, kamomilla) tai vehnänalkio, ananas, manteli yms., jotka ovat tyypillisimpiä allergeeneja, ei ole käytetty Ben Nye meikeissä."

Ja nyt tuote-esittelyyn:

Ehkä "lempi" BenNye-tuotteeni on eräs sarjan puutereista (en kyllä ole kokeillut muita sarjan puutereita) Banana Visage Poudre. Ja kuten makeup housen sivuilla sanottiin: Puuteri on silkkisen hienojakoinen kellertävän sävyinen irtopuuteri. Mattapintainen, hyvin kiinnittävä puuteri antaa lämpimän sävyn iholle. Kaikki tämä pitää paikkansa ja täytyy sanoa, etten ole aikaisemmin irtopuuterista pahemmin välittänyt, sillä monet kokeilemani puuterit ovat tuntuneet naamiomaisilta ja raskailta toisin kuin banana visage poudre.

Makeup housen sivuilla puuteria suositellaan päivettyneelle iholle, mutta mielestäni se näyttää todella hyvältä myös vähemmän päivettyneellä iholla, koska keltaisuus neutraloi hiemen punoitustani. Suosittelen ehdottomasti paras kokeilemani puuteri 5/5!!!

Beb Nye Banana Visage Poudre

Ben Nye -sarja sisältää kattavan valikoiman peite- ja korostusvärejä sekä meikkivoiteita. Itse omistan vain blue ja red neutralizerit sekä vaaleimman valovoiteen sekä matta meikkivoiteita CE-sarjasta. Peite- ja valovoiteet ovat minulla lähes päivittäisessä käytössä, mutta meikkivoiteita käytän vain erikoistilaisuuksissa, sillä ne sisältävät todella paljon pigmenttejä eivät sen vuoksi sovi päivittäiseen käyttöön. CE-sarjan meikkivoiteet ovat tarkoitettu vaalealle pohjois-eurooppalaiselle iholle, jonka vuoksi eivät ole liian punaisia tai keltaisia. CE-sarjaan kuuluu myös suhteellisen tummiakin sävyjä kuten CE-5, joka sopii kesäkäyttöön. Kuvassa ovat CE-1 ja CE-3, CH-0 sekä BN-1 ja RN-2.

Vasemmalta ylhäältä: CE-1, BN-1 ja RN-2

Vasemmalta alhaalta: CE-3 ja CH-0

Tässä on ainoa omistamani Ben Nye huulikiilto sävyltää Apricot Glaze. Huulikiilto on hyvä perus huulikiilto ja väri on ihan ok. Miinukseksi laskisin pakkauksen, koska pidän enemmän huulikiilloista, joissa on aplikaattori mukana.

Huulikiilto LG-21 Apricot Glaze

Olin pitkän aikaa suunnitellut ostavani cake eyelinerin sen jälkeen, kun maskeeraja käytti minun meikissäni. Nyt vihdoinkin sain sen hankittua. Cake eyelinerini väriksi valitsin ruskean vaalean ihoni ja hiusteni vuoksi. Hankin myös kokeeksi ruskeat Ben Nye -sarjan perus kynä eyelinerin sekä maskaran, koska olivat todella halpoja moniin muihin merkkeihin verrattuna. Kynä eyelineriin olen tyytyväinen. Se on tarpeeksi pehmeä eikä leviä päivän aikana. Samoin cake eyeliner miellytti, mutta maskara ei todellakaan paras mitä olen kokeillut. Maskara kuivaa todella hitaasti, minkä vuoksi se sotkee lämpenevän ripsenkihartimeni ja luomet.

Maskara ja eyelinerit

Ben Nyen poskipunat sisältävät runsaasti pigmenttiä ja jättävät mattapintaisen lopputuloksen. Omistan vain yhden kyseisistä tuotteista sävyltään Latte. Hankin tämän poskipunan arkisemmaksi vaihtoehdoksi aurinkopuuterille ja tuote toimii erinomaisesti juuri tähän tarkoitukseen.

Poskipuna Latte
Pearl sheen eye accents napit ovat hieman normaaleja luomivärejä pienempiä hohdeväri nappeja. Värit ovat tarkoitettu koko vartalolle, mutta pääasiassa luomiväriksi. Kuvan sävyt ovat Walnut, Gold ja Bronze. Värit ovat runsas pigmenttisia ja hienojakoisia.


Pearl sheen eye accents: Walnut, Gold ja Bronze

Lumiere Grande Color luomivärit ovat runsaspigmenttiset näyttävästi hehkuvia hohdeluomivärejä, joita voi käyttää sellaisenaan tai kostealla aplikaattorilla. Kuvassa ovat ice gold ja golden apricot.

Lumiere Grande Color luomivärit

Lopuksi vielä kaikki matta luomivärini ja niitä on paljon.

Matta luomivärini

Eräs viisas ystäväni sivisti minua meikkien osalta näin: "Kannattaa hankki useita matta eri luomivärejä ennemmin kuin kiiltäviä, sillä iän karttuessa ne tulevat tarpeen. Ja piristystä meikkiin saat hankkimalla muutaman kiiltävän luomivärin, joilla voi lisätä potkua matta väreihin." Kokeiltua neuvoa olen täysin samaa mieltä, kiillon lisäyksellä saadaan päivämeikistä iltameikki.

Ei kommentteja: