maanantai 2. helmikuuta 2009

Teneriffan ostokset

Vihdoin sain aikaiseksi otettua kuvia uusista meikeistäni. Kuvien laatu ei valitettavasti ole järin kaksinen, mutta eiköhän kuvista nyt sen verran selvää saa, että tuotteet tunnistaa. Olen testaillut Teneriffalta ostamiani meikkejä jo useamman viikon, joten uskallan antaa myös mielipiteeni niistä.


Ensimmäisessä kuvassa esitetyt kolme tuotetta ostin kosmetiikkaketjun Douglas:in myymälästä. Myymälässä oli lähes kaikki tuotteet -10 %, mikä nyt ei sinänsä ole paljon, mutta olin iloinen pienestäkin alennuksesta, sillä olisin ostanut tuotteet joka tapauksessa.

Halusin ehdottomasti matkan aikana ostaa uuden Dior unlimited maskaran, koska kesällä mansikkalasta tilaamani maskara parhaat päivänsä nähnyt ja tarvitsin uuden. Dior unlimited-maskara on ehkä paras maskara, jonka olen ikinä omistanut tai ainakin se toimii hyvin minun ripsillä. Onneksi Teneriffalla oli hieman Suomen hintatasoa alemmat hinnat enkä joutunut maksamaan itseäni kipeäksi, jotta saisin uuden lempimaskarani. Olen mielestäni kertonut tarkeemin unlimited maskarasta aikaisemmassa postauksessa, joten jos kiinnostaa käy vilkaisemassa se.

Douglasin valikoimassa simiini pisti erityisesti Artdeco kosmetiikkasarja, jolla oli todella mielenkiintoisen näköisiä luomivärejä, joita ei ollut hinnalla pilattu. Olin juuri ennen matkaamme katsonut YouTubessa meikkiarvostelun, jossa kehuttiin Artdecon pohjustusainetta lähes yhtä hyväksi kuin Urban Decay:n primer potion. Lopulta päädyin ostamaan vain luomivärinpohjustusaineen ja yhden luomivärin.


Valitettavasti ostami luomiväri nro 27 tuotti minulle hienoisen pettymyksen, sillä odotin hieman pigmenttisempää lopputulosta, mutta sainkin kuulaan helmiäisen. Toisaalta yhdessä Artdeco-pohjustusaineen kanssa käytettynä luomiväri on huomattavasti intensiivisempi ja säilyttää värinsä pidempään. Koostumuksen puolesta voisin jopa suositella Artdecon luomivärejä, sillä se on hyvin hienojakoinen ja samettinen. Sävy 27 soveltuu erinomaisesti highlighteriksi, jopa poskipäille. Luomiväri itsessään on erittäin pieni vain 0,8 g ja hintaa noin 5 euroa. Luomivärin takana on pieni magneetti, jonka avulla se voidaan kiinnittää palettiin, mikä on aina plussaa.


Artdecon pohjustusaine oli hieman erityyppistä kuin odotin. Odotin sen olevan voidemaistaja juoksevaa, mutta se olikin huomattavasti "kiinteämpää" ja tahmaisempaa. Levitettäessä luomelle pohjustusaine jättään tahmean helmiäishohtoisen tartuntapinnan luomiväreille ja tekee niistä intensiivisempiä. Purkki sisältää 5 ml pohjustusainetta ja hintaa taisi olla noin 5-7 euroa. Ainoa negatiivinen asia, jonka tuotteesta löysin on sen haju. Haistaessani tuottetta mieleeni tulee joku halpa miesten suihkusaippua tai jokin vastaava. Onneksi haju haihtuu nopeasti luomelta eikä ärsytä ainakaan minun silmiäni. Tällä tuotteella hinta-laatu-suhde on ehdottomasti kohdallaan, suosittelen.



Artdeco luomiväri nro 27 ja luomivärin pohjustusaine sekä Dior Unlimited- maskara


Kävin kosmetiikkaostoksilla myös Corte del Inglesissä, jossa jämähdin MACin pöydän luokse ja tälläistä tarttui mukaan. Neljän luomivärin paletti (hieman harmittaa kun en ostanyt isoa palettia, nyyh) ja 4 luomiväriä.

Phloof! Frosted off-white (Frost)
Satin Taupe (Frost)
Print Muted grey with shimmer (Satin)
Orb Soft peachy-beige (Satin)


MAC luomivärit (vas. yläk. Phloof! ja Satin Taupe, vas. alak. Print ja Orb)

Olen todella tyytyväinen ostamiini luomiväreihin. Luomivärit ovat laadukkaita ja myyjän avustuksella löysimme juuri minulle sopivat sävyt. Phloof! on erinomainen highlightersävy, Print sopii hyvin käytettäväksi smokey eye-meikkiin, Orb on todella lähellä ihoni sävyä ja Satin Taupe on ehdottomasti uusi lempiluomivärisävyni, sillä se korostaa todella kauniisti silmieni väriä. En viitsi enempää hehkuttaa uusia ostoksiani, mutta täytyy vielä lopuksi sanoa, että olen todella tyyvyväinen vaikka kalliiksi tulikin.

2 kommenttia:

netta kirjoitti...

Kiva saada uutta meikkipostausta pitkästä aikaa.:) Se vain, että nämä saa aina kauheaa ostomaniaa itselle.:D Etenkin MAC:n meikit kiinnostaisi, kun en (ainakaan vielä) omista yhtäkään ko. merkiltä. Saas nyt nähdä miten jatkossa...

Ps. Silmämeikkejä olisi kiva taas nähdä pitkästä aikaa!

Anne kirjoitti...

netta: MAC:illä on kyllä hyviä meikkejä, mutta kannatta miettiä tarkkaa mitä ostaa, sillä onhan ne kalliita. Itse olen ollut pettynyt vain yhteen MAC:in luomiväriin (Honey Lust, Lustre), sillä se ei ollut runsas pigmenttinen ja se sisälsi isoja glitterihippuja. Not a friend of big glitter clumps:) Sen jälkeen olen pyrkinyt välttelemään noita Lustre luomivärejä.

Tein pari silmämeikkiä, mutta kuvissa värit haalenevat todella paljon, joten en ole viitsinyt postata niitä.