lauantai 21. helmikuuta 2009

28 Neutral paletti...

Heipä hei, sain tilaamani Coastal Scents-paletit noin viikko sitten ja nyt olisi aika ertoa mitä mieltä oikein ole kyseisistä paleteista. Olen yrittänyt käyttää paletteja päivittäin, jotta osaisin kertoa todellisen mielipiteeni niistä.


Tilasin paletit Coastal Scents:in sijaan ebay:stä ja paleteille tule postikuluineen hintaa noin 30 euroa. Ei siis lainkaan paha hinta 28 Neutral paletista ja varjostuspaletista. Molempia paletteja olen Coastal Scents:in sivuilta kytännyt, mutta en ole kuitenkaan viitsinyt maksaa $ 14 postikuluja toistamiseen (tilasin aikaisemmin 78 luomiväri/poskipunapaletin).


28 Neutral palettihan näyttää tältä (jos ette jostain ihmeen syystä vielä ole siihen törmännyt). Paletti sisältää useita highligtersävyjä, ruskean eri vivahteita sekä violetin/luumun murrettuja sävyjä. Siis todellinen neutraalin silmämeikin ystävän GO TO paletti. MUTTA valitettavasti olin hieman pettynyt luomivärien pigmentin määrää, sillä kokeillessani sävyjä ensi kerran käteeni, en saanut värejä lainkaan näyttämään samalta kuin paletissa. Tämä kuitenkin korjaantui, kun laitoin kädelleni Artdeco eyeshadow base:a, jolloin värit tulivat paremmin esiin. Suurin osa luomiväreistä on Satin tai Matta, mutta esim. useampi vaalean sävy on ns. Frost. Mielestäni paletti soveltuu erinomaisesti tymmien ja "räikeiden" värien häivytykseen, sillä se sisältää suuren määrän eri sävyisiä keskiruskeita. Kuvassa luomivärien sävyt ovat hieman voimakkaammat kuin ne oikeasti ovat. Lopuksi täytyy sanoa, että en varmaan olisi ostanut kyseistä palettia, jos olisin päässyt kokeilemaan sitä ennen ostoa. Se johtuu kuitenkin vain siitä syystä, että omista jo paljon neutraalin sävyisiä luomivärejä "hyviltä" merkeiltä kuten MAC, BN, Grimas, Dior...


28 Neutral Paletti

Toinen tilaamani paletti on varjostus/poskipuna/highliter-paletti. Paletti poikkeaa hieman Coastal Scents:in sivuilla myytävästä vastaavasta paletista. Tässä paletissa on kaiketi korvattu yksi (tummin) poskipuna vaaleammalla varjostuspuuterilla. Olen iloinen, että paletissa on hieman vaaleampi varjostussävy, sillä tykkään käyttää paletin molempia varjostussävyjä sekaisin. Valitettavasti varjostusäri on korvannut mahdollisesti parhaimman poskipuna sävyn. Vaaleampi punertavan puuterin sävy ei oikeastaa erotu lainkaan iholtani ja tummenpikin on todella vaalea ja vähäpigmenttinen. Highliter-sävyt ovat molemmat käyttökelpoisia ihollani. Riippuen millaisen efektin haluan luoda käytän joko lähes valkoista tai kellertävää highlighteria tai molempia sekaisin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tämän paletin pystyy hyvin korvaamaan muilla tuotteilla esim. vaalea mattaluomiväri highligteriksi, matta aurinkopuuteri tai tumma kylmänsävyinen ruskea poskipuna varjostukseen ja mikä tahansa poskipuna on parempi kuin paletissa olevat.



Kasvopuuteripaletti

Yhteenveto paleteista: 28 Neutral palettia suosittelen sellaisille henkilöille, jotka haluavat halvalla runsaasti eri sävyisiä ruskeita, jotka ovat suht. hyvälaatuisia, eli aloittelijoille tai meikkifriikeille. Varjostuspalettia suosittelen, jos haluat juuri tuon paletin...mutta luultavasti selviät halvemmalla, jos tongit hieman meikkipussiasi ja etsit vastaavat tuotteet.

Ei kommentteja: