lauantai 7. helmikuuta 2009

Meikkikuvaa

En ole viime aikoina viitsinyt tehdä meikkilook postauksia, koska kamerani ei saa tallennettua sävyjä todellisina. Päätin kuitenkin yrittää ottaa muutaman kuvan tekemistäni meikeistä. Tässä on tulos...

Ensimmäisessä lookissa käytin inspiraation lähteenä lähestyvää ystävänpäivää eli luomilla on eri sävyisiä vaalean punaisia ja violettia. En meinannut millään saada vaaleanpunaista väriä näkymään kuvassa. Tässä on kuitenkin paras otos.





Liikkuvalla luomella on MAC Jest (Frost)
Luomivaossa Ben Nyen Santa Fe (Matta)
Sisäkulmassa MAC Phloof! (Frost)
Ulkokulmassa Smashbox Smashing Camera (Frost)
Kulmaluulla sekä MAC Orb (Satin) että highlighterina Artdeco 27, jota laitoin myös poskipäille.
Rajaus Urban Decay 24/7 zero ja sen päällä hieman saman sarjan rajauskynää 1999 (glittervioletti)

Tämän silmämeikin kanssa laittaisin myös pinkit huulet.





Olen sairastellu viimeisen viikon ja niinpä minulla ollut aikaa "leikkiä" sävyillä. Tässä olis turkoosi-ruskea-smokey eye. Eipä meinannu saada värejä näkymään, joten lisäsin monta kertaa turkoosia luomille ja eiköhän se lopulta tullu näkymään kuviinkin. Huvittaa hieman, kun kuvassa meikki näyttää sävyltään samalta kuin se näytti oikeasti ennen turkoosin useita lisäyskertoja. Kuvan meikkihän näyttää suht luonnolliselta, mutta todellisuudessa se on todella kirkas ja tuskinpa kehtaisin päiväsaikaa pitää sellaista sotamaalausta, paitsi kotona sairastaessa:)



Tämä oli todella helppo meikki. Käytin vain
liikkuvalla luomella Ben Nyen Pearl Sheen Turquoisea,
sisä- ja ulkokulmassa MAC Satin Taupea,
luomivärien häivytyksen ja hieman luomivakoon Ben Nyen Taupea sekä
kulmaluulle MAC Orbia.
Rajauksen taisin tehdä Urban Decay 24/7 zeroa käyttäen.




Luonnollinen prossilook. Tässä on yksi yksi suosikki lookeistani päiväkäyttöön. En valitettavasti muista mitä luomivärejä lookissa käytin. Luultavasti MAC woodwinked, Ben nye Pearl Sheen Bronze, Elizabeth Ardenin Beach ja jotain kullan sävyä highligterina.

Viimeinen look on Pin up girl/Marilyn look





Viimeinen look on Pin up girl/Marilyn look. Tälle lookille ominaista on vaalea luomiväri liikkuvalla luomella ja kulmaluulla sekä vaalean ruskea luomivaossa. Mutta ehdottomasti on tärkein osa tätä lookia on vahva musta winged out rajaus, minkä lähdin tekemään tätä meikkiä. Tarkoitukseni oli harjoitella rajauksen tekoa gel eye linerilla.


Käytin tässä lookissa
koko luomen alueella MAC Orbia tasaamaan luomen sävyt ja antamaan vaalean pohjan.
Luomivaossa on Ben Nye Taupea ja Taos:sta.
Rajauksen tein MAC Fluidlinella Blitz & Glitz (musta, joka sisältää kulta hilettä).
Lopuksi lisäsin pari tekoripsi nippua ulkokulmiin.

Niin ja tietysti tämän silmämeikin kanssa sopii täydellisesti punaiset huulet. Kuvaa ei kyllä nyt ole, mutta käyttäkää mielikuvitustanne. BTW, jos olet vaalea valitse siniseen taittava punainen, kun taas tummille sopii lämpimät punaiset paremmin:)






2 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Tykkään tuosta viimeisestä eniten, rajaus korostaa hienosti silmiesi muotoa :)

Anne kirjoitti...

Itsekin pidän tuosta Cat eye lookista, mutta joskus vaan tuntuu, ettei rajauksia saa millään samanlaisiksi. Siispä harjoittelu jatkuu...:)