lauantai 7. helmikuuta 2009

Look Fantastic

Nyt on erinomainen aika tilata kosmetiikkaa Briteistä alhaisen punnan kurssin vuoksi. Punnan arvon lasku on ollut niin nopea ettei se vielä ole ehtinyt siirtyä tavaroiden hintoihin. Tästä syystä päätimme yhdessä poikaystäväni kanssa tukea Britannian taloutta hiustenhoitotilauksen merkeissä. Olin jo pitkään metsästänyt netistä poikaystävälleni hänen lempihiusvahaan kukkarolle sopivaan hintaan. Nyt punnan lskun ansiosta kyseinen vaha oli saatavilla Look Fantastic:issä noin kolme kertaa halvempan hintaan kuin mitä siitä joutusi pulittamaan Suomessa. Varmaan jo mietitte, mikä tämä ihmevaha on, no sehän on Redken:in Rough Clay.





"REDKEN ROUGH CLAY (20) (50ML) Redken Rough Clay is a maximum-control matte styler that delivers the intense mattifying texture of clay with smooth, effortless application. Its cream-clay formula provides locked-in thick, matte, choppy effects for instant densification and definition."


Siis kysessä on voimakaspitoinen matta vaha, joka jättää hiukset luonnollisen näköisiksi toisin kuin monet vahat. Suomessa tälle vahalle kertyy hintaa noin 30 euroa eli kalliimmasta päästä. Poikaystäväni väitti ostoksensa jälkeen, että tuote on ollut joka pennin arvoinen. Onhan hän käyttänytkin sitä jo puoli vuotta ja purkki on vasta puolillaan. No nyt saadaan kyllä todellakin vastinetta rahoille, sillä Look Fantastic:issa sama purkki maksoi vain £ 8,50 + postarit. Yhden tuotteen tarkkoja postareita en osaa sanoa, sillä tilasin myös itselleni muutaman tuotteen...


Halusin ehdottomasti kokeilla Tigin Dumb Blonde shampoota ja hoitoainetta, koska olen kuullut paljon hyvää niistä. Niin ja tuo nimi jotenkin se on vaan niin osuva :) Olen vasta kerra ehtinyt kokeilemaan tuotteita, koska sain ne vasta tänä aamuna. Yhden pesun perusteella pidin shampoosta sekä hoitoaineesta, sillä hiukseni tuntuivat pesun jälkeen todella silkkisiltä enkä oikeastaan olisi tarvinnut jätettävää hoitoainetta, mutta lisäsin sen vanhasta tottumuksesta. Normaalisti en saa kampaa läpi, jos en laita jätettävää hoitoainetta. Olen aivan koukussa siihen... tästä päästäänkin hyvin siirtymään viimeiseen tuotteeseeni eli Tigin Catwalk Fast-Fixx:iin.




Tilasin kesällä Mansikkalasta Catwalk Fast-Fixx:in ja siitä lähtien se on ollut luottotuotteeni. Tämä jätettävä hoitoaine on todella erinomainen tuote käsitellyille hiuksille, sillä se poistaa takut ja saa hiukset näyttämään "terveiltä" ja kiiltäviltä. ( Jep jep, tiedän ettei hiukset voi olla terveet, kun ne on kuollut kudosta, mut anyway you know what I mean :) )

Ei kommentteja: