tiistai 13. heinäkuuta 2010

Uudelle uralle...?

Kiinnostukseni kauneudenhoitoa ja kosmetiikkaa kohtaan ovat saaneet minut miettimään uudemman kerran uravalintaani ja niinpä olen tullut siihen päätökseen, että haluan antaa itselleni mahdollisuuden tehdä tästä harrastuksesta myös leipätyöni. Aloitan kuukauden päästä hiusalan opinnot, joita odotan jo innolla. Opintoja odotellessa olenkin harjoitellut kampausten tekoa kavereillani. Tässä on kuvia eräästä kampauksesta, jonka tein kaverilleni. Huom. en ole vielä opiskellut päivääkään hiusalaa tätä kampausta tehdessäni, joten älkää katsoko sitä liian kriittisesti.
P.S. Kiitos ihanalle kaverilleni, että sain käyttää päätäsi harjoittelukappaleena.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oikein hyvin tehty kaunis nuttura. Itselläni on myös kampaaja opinnot takana, mutta motivaatio loppui koulun jälkeen, päivääkään en ole sitä työkseni tehnyt, enkä kyllä haikailekkaan. Toivottavasti löydät siitä itsellesi sopivan alan :)

Anne kirjoitti...

Sitä minäkin toivon, sillä opintoja on jo niin paljon takana, että olsi jo aika löytää se oma ala ;). Mille alalle päädyit, jos saa kysyä?

Unknown kirjoitti...

Mä olen puutarhurina hautausmnaalla :D Eli ei jäänyt mitään kauneudenhoitoon liittyvääkään, mutta haaveissa vielä jonain päivänä jatkaa oopintoja johonkin suuntaan tosin :)