sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Isadoran kesätuotteet

Lätkin juuri Xen Tanit päälle ja nyt näytetään suohirviöltä seuraavat kolme tuntia eli siihen saakka kun rusketus on kehittynyt ja sit voi mennä suihkuun. Eli sopivasti aikaa päivitellä blogia ja muutenkin surffailla netissä. Tarkoituksenani oli tehdä tämä arvostelu jo kesän alussa, mutta aika on kulunut yllättävän nopeasti, kun on menossa koko ajan. Kuten otsikko kertoo nyt olis tarkoitus arvostella isadoran  tänä kesänä lanseeramista  kesämeikeistä pari kappaletta. Hankkimani tuotteet ovat 25 Coral Bronze Eye Shadow Quartet  (7,2 g) ja 94 Matte Tan Bronzing Powder (35 g). 

Luomiväripaletti on Isadoran perusluomiväripalettien kaltainen, mutta sävyt ovat ihanan kesäiset, minkä vuoksi halusin paletin. Eteenkin tuo korallin sävyinen luomiväri himotti. Täytyy kuitenkin myöntää, että korallin sävy o kyllä jäänyt näistä sävyistä vähimmälle käytölle. Kaikki luomivärit ovat ns. frost sävyjä ja tummimmassa luomivärissä on jopa hieman "glitteriä". Luomivärit ovat mielestäni laadukkaita eli levittyvät hyvin, ovat pigmenttisiä ja säilyttävät värin luomella koko päivän ( käytän aina kuitenkin primer:ia).  Hintaa paletilla taisi olla n. 15,50 euroa eli ei ihan halpa, mutta mielestäni oli sen verran hyvä ostos etten ole katunut ostopäätöstäni. (P:S: Lempi sävyni paletista on ehdottomasti ollut tummin sävy, jota tykkään käyttää luomen ulkokulmassa.)

Hankin tämän aurinkopuuterin, koska halusin matta a.puuterin. Tämän lisäksi oli myös kaksi kimalletta sisältävää puuteri vaihtoehtoa, joista toinen oli tummempi ja toinen vaaleampi kuin ostamani. Isadoran aurinkopuuterit ovat tunnetusti valtavia ja minulla on edelleen käytössäni pari vuotta sitten hankkimani isadoran aurinkopuuteri eikä pohja vieläkään näy. Puuterin sävy on minulle juuri sopiva, sillä en kesäisinkään rusketu kovinkaan paljon. Sävy ei myöskään ole liian lämmin, joten sillä saa todella luonnollisen "rusketuksen". Puuterin koostumuksesta en oikein osaa sanoa muuta kuin, että se levittyy helposti kasvoille eli ei moittimista. En myöskään ole huomannut, että se aiheuttaisi näppyjä tai muita iho-ongelmia itselleni.  Hintaa en tälle tuotteelle muista, mutta taisi olla aika saman hintainen kuin tuo luomiväripaletti.

Ylemmässä kuvassa luomiväripaletin värit näyttävät todenmukaisemmilta kuin alemmassa.

Ei kommentteja: