keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Konad- kynsileimasimet

Tilasin noin kolme kuukautta sitten Nail Design Euro Discount Online-Shopista Konadin 3 kynsilakkaa, 2 laattaa ja leimasin setin. Konadit olivat sivustolla himottavan halpoja (n. 4 euroa/kpl) ja valikoima oli valtava, joten päätin tehdä tilauksen. Yksi kolmasosa tilauksen hinnasta tulikin kalliista postikuluista, jotka olivat Suomeen noin 10 euron luokkaa. Tilasin postikuluista huolimatta tuotteet ja pitkän aikaa toivoin, etten olisi. Ensimmäinen ongelma oli oma vikani, sillä tarkoitukseni oli tilata paypal:illa, mutta vielä katsonut vielä tuotetta ennen varsinaista tilauksen tekoa, jolloin tilaustapa muuttui pankkiennakoksi. Otin yhteyttä yritykseen ja sainkin heiltä paypal osoitteen, johon maksoin tuotteeni ja ilmoitin siitä heille sähköpostitse. Reilun viikon päästä sain sähköpostin, etten ollut suorittanut maksua ja tilaus perutaan, jos en suorita sitä heti. Otin taas yhteyttä yritykseen, jolloin sain vastauksen, että he eivät olleet saaneet maksuani. Lähetin heille tiedot paypal -kuitista ja sitten selvisi, että minulle oli annettu väärä osoite. Tähän mennessä tilauksestani oli mennyt reilu kuukausi. Suoritin maksun oikeaan osoitteeseen ja peruin edellisen. Edelleen he eivät löytäneet maksuani ennen kuin lähetin kuitin maksustani. Tästä meni taas kuukausi, eikä tilausta alkanut kuulua, joten otin taas yhteyttä. Loppujen lopuksi sain tilauksen viikon päästä viimeisestä sähköpostistani, mutta tilauksesta puuttui yksi tuote ja mukana tullut tuotelista oli lisäksi Saksaksi, joten en ollut varma oliko tuote tulossa myöhemmin vai palauttaisivatko he rahani vai mitä. Joten kirjoittelin taas mailia ja selvisi, että minulla olisi 3,95 euroa storecredit:tiä, mitä V***Ua. En takuulla aion maksaa toista kertaa 10 euroa tuollaisesta toimituksesta. Sain loppujen lopuksi rahat takaisin tililleni mailattuani heille tilinnumeroni. Kaiken kaikkiaan tähän säätämiseen meni reilu kolme kuukautta.

Niin, että suosittelenko kyseistä nettikauppaa??? No en taatusti. Täytyy olla helpompikin tapa saada konadeja. Niin ja erityisesti haluamani väri jäi saamatta.
Itse tuotteista olen tykännyt ja ajattelin tilata niitä lisää jossain vaiheessa. Erityisesti haluaisin tilata hopeisen leimasin lakan, joka jäi tilauksestani puuttumaan. Myös manikyyri-laatat kiinnostavat. Onks kellään kokemusta niistä? Toimiiko ne?

 

7 kommenttia:

tahma kirjoitti...

Aivan uskomatonta säätöä. Todella huonoa palvelua kieltämättä, tietääpähän nyt sentään itse, ettei tarvitse tuolta koskaan tilata. No, onneksi sait tuotteet (tai ainakin osan niistä ....) kuitenkin loppujen lopuksi.

Anne kirjoitti...

Älä muuta sano, noin sitä hankitaan lojaaleja asiakkaita ;)

laura kirjoitti...

http://www.cesarsshop.fi/index.php

itse tilaan kaikki konad juttuni tuolta, tosi hyväksi oon kokenu ja tuotteet tulee parissa päivässä. ja mitä noihin laattoihin tulee (jos niitä kuviointilaattoja tarkoitit?), niin tykkään ja mulla toimii loistavasti. ainoo vaan että kannattaa tosiaan omistaa sitten myös se konad päällyslakka, koska normaali päällyslakka sotkee sen kuvion aika mukavasti. mutta hyvin on toiminu ittellä ja tykkään.

Anonyymi kirjoitti...

siis näitä konad -juttuja saa kyllä ihan stockaltakin, oon nähnyt niitä iellä =))

Anne kirjoitti...

Juu onneksi niitä on nyttemmin tullut stockallekin myyntiin, mutta ei vielä silloin kuin kirjoitin tuon jutun.

Anonyymi kirjoitti...

siis se kultainen ja hopeinen leimasin-lakka ovat aivan käyttökelvottomia, ei mitään pigmenttiä, eivät näy ollenkaan..

Anonyymi kirjoitti...

Miks et käytä cesarshoppia ihan suomalainen konad maahantuoja!