perjantai 12. maaliskuuta 2010

Project 10 pan

Ajattelin aloittaa project 10 pan:in kuten useat youtube beauty gurut (kuten lollipop26 ja AllThatGlitters21) ovat tehneet. Tämä siis tarkoittaa, että en saa ostaa uutta kosmetiikkaa ennen kuin olen käyttänyt vähintään kymmenen jo omistamaani tuotetta loppuun. Tämä projekti on erittäin tarpeen juuri minunlaisilleni kosmetiikan keräilijöille, joilla kaapit pursuavat kosmetiikkaa ja rahaa kuluu kosmetiikkaa enemmäin kuin olisi sallittavaa.

Luulenpa, että tästä tulee erittäin vaikeaa, sillä olen ns. hamstraaja, en yleensä koskaan käytä tuotetta loppuun ennen kuin olen ostanut uuden vastaavan tuotteen ja niinpä hyllyni notkuvat lähes käytetyistä 1/3 täysistä purkeista ja purnukoista.

Tällä hetkellä varteen otettavia project 10 pan tuotteita ovat
-Garnier body summer itserskettava, jossa noin sentti pohjalla
-Sebastian titanium protector leave-in conditioner, joka on lojunut hyllyssäni ainakin pari vuotta
-Lush marilyn, jonka parasta ennen päivä oli pari viikkoa sitten
-ripsari

Projektiin sopivia tuotteita etsiessäni törmäsin pariin tyhjään shampoo pulloon, joita olen jemmannyt aivan liian täydessä kylpyhuoneen kaapissa. Todella outoa hamstraamiseni on saavuttanut uusia ulottuvuuksia, sillä hamstraan jo tyhjiä pulloja, hmm. No, en aio laskea näitä tuotteita projektiin mukaan, sehän olisi huijausta, jos valmiiksi tyhjät purkit laskettaisiin.

Ei kommentteja: