torstai 11. maaliskuuta 2010

Hei

Viime postauksesta onkin jo kulunut useampi kuukausi. Oon ihan tarkoituksella pyrkinyt jättämään kosmetiikkabloggauken, sillä mitä enemmän bloggaan ja mitä enemmän luen muiden kosmetiikkabloggareiden blogeja, sitä enemmän tulee osteltua kosmetiikkaa. Kosmetiikka ja eritoten meikit ovat kuitenkin osoittautuneet oikeaksi henkireiäksi, sillä rakastan kosmetiikan ostamista ja meikeillä "leikkimistä" sekä youtube meikkivideoita. Meikit ovat minulle tapa rentoutua eikä niinkään väline, jota käytän vain kaunistautumiseen.

Minulla on kuitenkin ongelma, en osaa olla ostamatta uutta kosmetiikkaa. Yritän jatkossa pitää ostot minimissään, no ainakin karsia kaikista turhimmat pois. Mutta nyt täytyy tunnustaa, että tälläkin hetkellä minulla on tulossa muutama paketti.

P.S. Cherry Culture:ssa oli -20% kaikista tuotteita 10-15.3 välisenä aikana alennuskoodilla MMM2010 (se kyl näkyy siellä sivullakin). Lisäksi lähes kaikki NYX:in tuotteet oli alennuksessa, joten jos NYX kiinnostaa nyt kannattaa kokeilla.

Ei kommentteja: