sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Vichyn Aqualia Thermal silmänympärysvoide

Tarkoitukseni oli päivittää blogia jo perjantaina, mutta toisin kävi, avopuolisoni oli ladannut kannettavalleni jonkin uuden pelin ja enhän minä saanut tietokone vuoroa koko iltana, heh. No, oli ihan hyvä ottaa pakkolomaa tietokoneesta, kun töissäkin joutuu päivittäin napyttelemaan koneella. Onneksi meillä on myös ps3 niin sain harhautettua mieheni pois koneelta siksi aikaa, että saan päivitettyä blogini.


Ajattelin tällä kertaa kertoa hieman uudesta silmänympärysvoiteesta, jonka ostin viime apteekkireissulla. Ensinnäkin täytyy sanoa, että apteekeissa on nykyisin todella hyvä kosmetiikkavoidevalikoima. Meinas tulla ihan valinnan vaikeus. Päädyin tähän Vichyn Aqualia thermaliin pitkän harkinnan jälkeen, koska etsin voidetta, joka laskisi sylmänympärysalueen turvotusta ja tummia silmänalusia enkä niinkään ryppyvoidetta.



Käväisin Vichyn ivuilla lukemassa tarkan tuotekuvauksen, kun olin jo ehtinyt heittää pois pahvipakkauksen jossa tuote tuli.

Vichyllä väittävät:
"Ensimmäistä kertaa on yhdistetty ja kapseloitu vahvistava ja pehmittävä mineraalirikas lähdevesi ja intensiivisesti kosteuttava hyaluronihappo. Vähentää turvotusta ja tummia silmänaluksia sekä kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Raikas geelimäinen koostumus, jossa välitön optinen vaikutus.

Hyaluroni on kosteutta sitova ainesosa. Thermal Spa lähdeveden sisältämät mineraalit parantavat ihon puolustusmekanismia. Lisäksi se pehmittää ja rauhoittaa ihon pintaa."

Käyttöohjeet:

"Aamuin ja/tai illoin puhtaalle silmänympärysiholle.
Mikäli silmät tuntuvat hyvin väsyneiltä, pidä geeliä hetki jääkaapissa ennen levitystä, näin sen viilentävä vaikutus tehostuu."

Mielestäni voide levittyy hyvin iholle ja iho tuntuu levityksen jälkeen hyvin kosteutetulta. Olen huomannyt hienoista parannusta silmänympärysihossani, luomet eivät ole aamuisin yhtä turvonneet kuin ennen. Tummat silmänaluset eivät ikinä ole olleet suurin ongelmani, joten eron huomaaminen vaatii todella tarkkaa tarkastelua. Täytyy todeta, että hartaan tarkastelun jälkeen tulin siihen tulokseen, että silmänaluseni ovat hieman vaaleammat, mutten voi olla täysin varma johtuuko tulos voiteesta vai tänä viikonloppuna hyvin nukutuista öistä. Ainoa tuotteen huono puoli on hinta, 17 euroa niin pienestä tuubista. Toivottavasti tuote on riittoisaa.

Ei kommentteja: