tiistai 9. syyskuuta 2008

-50% YSL

Käväsin eilen pikaisesti pistäytymässä paikallisessa kosmetiikkaputiikissa vilkaisemassa valikoimaa. Iiik, eiköhän siellä ollut YSL-kevätkokoelman alennusmyynnit siis -50%. Tarjouksessa oli meikkivoiteita, huulikiiltoja, huulipunia, luomiväripaletteja jne siis kaikkia ihanuuksia maan ja taivaanväliltä. Oli siinä vähän itsekuri koetuksella tälläsellä kosmetiikkafriikillä. Loppujen lopuksi sain hillittyä itseäni sen verran, että mukaan tarttui vain yksi huulikiilto YSL smoothing lip gloss nro 13.
Olen varmaan jo useampaan otteeseen maininnut köyhästä huulituotevalikoimastani. Mielikuva parista yksinäisestä huulikiillosta sai aikaan onton tunteen sisälläni, mikä pönkitti eilistä ostopäätöstäni. Niin ja en tosiaan ole koskaan omistanut yhtään huulikiiltoa paremmilta/kalliimmilta merkeiltä. Täytyy nyt jo itsekin rehellisesti myöntää olen koukussa siis todellinen addikti, kun meikit tulevat kyseeseen. No nyt kuitenkin itseasiaan eli huulikiiltoon.
YSL väittää:

LISSE GLOSS Smoothing Lip Gloss

An irresistible lip gloss which provides a lacquered shine while offering an exclusive treatment to ensure extremely smooth, soft and comfortable lips as well as a luscious sexy pout. Apply on bare lips for subtle colour and or over lipstick to add extra shine, for intensely sparkling lips.0.20 fl. oz

"Minä väitän":

Ensinnäkin pakkaus on mielestäni yleellinen ja kielii heti siitä, että nyt on kyse selektiivisen kosmtiikkamerkin tuotteesta. Tämä nro 13 on väriltään persikkainen ja muistuttaa hieman kuvan vasemmalta katsoen toista huulikiiltoa. Tämä huulikiilto on todellakin huulikiilto, sillä se sisältää runsaasti kimalletta muttei silti ole glitterinen. Huulille laitettaessa tuote sävyttää huulia ja antaa runsaasti killtoa. Ensimmäistä kertaa kokeillessani tuotettataisin laittaa sitä hieman liikaa, joka aiheutti tuntee että huuleni liimautuvat kiinni, heh. Hieman maltillisemmin levitettynä tuote ei ole niin tahmeaa ja kosteuttaa ihanasti huulia. Huomasin myös sellaisen sekan, että tuote pysyy huomattavasti markettikosmetiikkaa pitempään huulillani, vaikkakaan ruokailua tämäkään ei sentään kestänyt. Hintaa hiilikiillolle alennuksen jälkeen jäi rapiat 12 euroa. Täytyy myöntää, että kyllä se hinta aina silloin tällöin korreloi laatua.


Ei kommentteja: