torstai 30. lokakuuta 2008

Happy Halloween... siis huomenna

Kerroin aikaisemmassa postauksessa, että olemme poikaystäväni kanssa menossa HALLOWEEN-pippaloihin ja ehdin jo suunnittemaan asuanikin, mutta nyt on tullut hieman tarkennusta pippaloiden teemaan. Tarkoituksena on siis pukeutua synkkään naamiaisasuun eli barbeja tai keijuja ei pääsetä sisään.



Näin viime tingassa en enää ehdi tehtä mitää super hienoa asua, joten ajattelin päästä helpolla. Ostin vain vampyyrin hampaat ja kaikki muu rekvisiitta saa luvan löytyä vaatekaapistani.






Käväisin tänään pikaisesti pilailukaupasta ostamassa muutamia tarvikkeita huomista varten. Itselleni ostin tekoripset+liima sekä hampaat ja poikaystävälleni ostin pari ampumahaavaa ja ruskeam kasvomaalin. Ei lainkaa rasistista... poikaystäväni päätti uuden teeman takia pukeutua ammutuksi mustaksi gansteriksi, heh. Toivottavasti illalla ei tule baarissa vastaa ulkomaalaisia tai ollaan kusessa.



(Sori surkeasta pikakuvasta)

Jos vaikka sais otettua muutamia kuvia asuistamme niin voisin seuraavassa postauksessa esitellä niitä. En kuitenkaan lupaa mitään olen niin huono ottamaan valokuvia.

NYX pigmentit pienessä puristelussa

Joku aika sitten palo ihan totaalisesti käämit kaikkiin "irto"meikkeihin pääasiassa EDM:n mineraalimeikkipohjaan ja NYX:in pigmentteihin. Olen yrittänyt kyllä toimia kaikkien ohjeiden mukaisesti, mutta silti joka kerta meikkauksen jälkeen meikkipoytäni on täynnä meikkitäpliä ja housunikin yleensä onnistun sotkemaan. No päätin tehdä asialle jotain... Ensin yritin käyttää alkoholia(desinfiointiainetta), mikä toimikin erinomaisesti meikkipohjan puristukseen, mutta NYX pigmentit eivät pysyneet kasassa kuivuttuaan. Päätin yrittää puristusta puristukseen tarkoitetulla nesteellä ja tilasin Coastal Scents:iltä EZ Prez:in. Puristusohjeita en viitsi alkaa kirjoittelemaan, sillä alkoholilla puristetuista meikkipohjista on hyvä postaus Glowing me, Glowing you -blogissa ja EZ Prez:in käytöstä on YouTubessa Coastal Scents:in oma video.


Eli tässä olisi lähtötilanne NYX pigmentit pikku pulloissaan.






Ja sitten 30 minuutin ahräyksen jälkeen lopputulos. (Oikean laidan napit ja vasemman yläkulman kaksi nappia eivät ole NYX pigmenttejä. Vasemmassa yläkulmassa on MAC Honey lust sekä makeup storen pigmentti ja oikean laitimmaiset ovat rikkimenneen luomiväripaletin uudelleen alkoholilla puristettuja nappeja.) Yllä olevasta kuvasta purittamatta ovat ylärivin ensimmäinen Lime ja viides Charcoal.







EZ Prez pullossa oli puristusohjeet,joita yritin parhaani mukaan noudattaa puristaessani pigmenttejä. Puristaminen oli suhteellisen helppoa mutta sotkuista, kun rähmäkäpälä pannaan asialle. Täytyy sanoa, etten ole ihan äysin tyytyväinen pigmenttinappien koostumukseen, sillä ne tuntuvat hieman rasvaisilta ja pigmenttiä on hieman vaikea saada tarttumaan tasaisesti siveltimeen. Olen käyttänyt luonnonkarva siveltimiä, mutta pitää varmaan kokeilla synteettisiä siveltimiä, jos ne toimisivat paremmin EZ Prez:illä puristettujen pigmenttien kanssa.

torstai 23. lokakuuta 2008

Halloween lähestyy ja ei mitään päälle pantavaa

Kuulin eilen poikakaveriltani, että oleeme menossa HALLOWEENinä bileisiin, joissa olisi tarkoitus pukeutua joksikin. Poikakaverini ei aikonut pahemmin panostaa asuunsa vaan laittaa kaappimme pohjalla makaava afroperuukin ja jotain ganstavaatteita. Minä haluaisin panostaa omaan asuuni ilman, että käyttäisin mahdottomasti rahaa naamiaispukuuni. Näillä näkymin meillä ei poikakaverini kanssa ole tarkoitus pukeitua saman teeman mukaisesti. Tässä on muutamia asu vaihtoehtoja, joita olen miettinyt.














Niin kaikki on kyllä aika kuluneita ja tylsiä, mutta pienellä budjetilla ei paljoa puvulla koreilla. Kävipä tässä myös mielessä, että vois vaikka toogaan (suom. lakanaan) pukeitua, jos muuta ei saa aikaseksi. No tulis aikakin halvaksi. Myös noita muita retrolookeja olen miettinyt. Meikkien olisi tarkoitus näytellä aika suurta roolia asun työstössä.
Jos teiltä löytyisi hyviä pukuideoita kertokaa ihmeessä, sillä mielikuvitukseni jummittaa.

keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Lisää kiitoksia

Kiitos, Prettyplush tunnustuksesta. En tällä kertaa halua antaa eteenpäin kuin takaisin Prettyplush:ille, sillä seuraan blogiasi ahkerasti ja se on yksi lempi blogeistani. (Jätin sen viimeeksi nimeämättä vain sen vuoksi, että halusin antaa tunnustuksen sellaisille blogeille, jotka eivät vielä olleet sitä saaneet.)

perjantai 10. lokakuuta 2008

Kiitos, kiitos, kiitos...

Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos Jossu I love your blog -tunnustuksesta. Ja ihan ensimmäiseksi haluaisin antaa tuon tunnustuksen takaisin, sillä Coffret de Maquillage on ehdottomasti yksi lempi blogeistani (onkohan tämä tunnustuksen takaisin antaminen edes sallittua, heh).



Säännöt:
1. Tunnustuksen saaneet saa laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä seitsemän muuta ja linkitä heidän bloginsa.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

Tunnustus lähtee seuraavien blogien pitäjille:

2. Glowing me, glowing you
3. Glits & glam meikkiblogi
4. CIAO
5. Sannan salonki
6. Adorable Mangolisa's
7. Xsparkage

Aivan ihana peilii...

Rakas poikaystäväni yllätti minut aivan ihanalla lahjalla... BaByliss:in valopeilillä. Minulla oli hiljattain syntymäpäivät (siis viime kuussa) ja hän ei silloin keksinyt mitään erityistä lahjaa minulle, mutta kylläpä kannattikin odottaa:) Olen valittanyt jo pitkään heikoista meikkaus mahdollisuuksista kotonamme ja näkörajoitteinen kun olen niin sitä peiliä pitää tihrustaa todella läheltä.


En löytänyt tähän hätään kuvaa uudesta peilistäni, mutta tämä kuvan peili on tarpeeksi lähellä todellisuutta vain peilin jalka ja kiinnitys eroavat omastani.



keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Revlon ColorStay huulipuna/kiilto

Viime päivinä on totta tosiaan ollut kiirettä. Olen yrittänyt valmistautua tenttiin ja tehdä töitä samaan aikaan eli stressattavaa riittää. Ajattelin tehdä pikaisen tuotearvostelun alennus ostoksestani. Itseasiassa myös äitini, joka ei ikinä käytä meikkiä, osti myös saman huulipuna vaikkakin eri sävyisenä. Omani on väriltään Berry Blossom (kuvassa) ja äitini päästyi Bare maximumiin (aika luonnollinen rusehtavan/pronssisen punainen).


Huulipunan ohjeiden mukaan ensin levitetään huulipuna ja annetaan sen kuivua täysin, jonka jälkeen levitetään huulikiilto päälle. Huulipuna aplikaattori oli sellainen perus "huulikiiltoaplikaattori" ja yllätyksekseni huulikiillossa oli sivellin. Olen kokeillut huulipunaa nyt useamman kerran ja äitini on käyttänyt omaansa lähes päivittäin, jonten uskallan antaa oman arvioni tuotteesta.
Mielestäni:
Ensimmäisenä levittäessäni huulipunaa törmäsin ongelmaan, etten saanut levitettyä sitä tasaisesti vaan aina tuntui jäävän raitoja huuliin. Äidilläni ei ole ollut tätä samaa ongelmaa, joka varmastikin johtuu siitä, että hänen huulipunansa väri on lähempänä hänen huuliensa väriä kuin minulla. Seuraavana vaiheena on odottelu, että h.puna kuivaa. Odottelun aikana huulia ei kannata laittaa yhteen tai rypistää, sillä ensinnäkin puna on erittäin tahmaista, jonka vuoksi huulet meinaavat tarttua yhteen ja toiseksi kosteana h.puna jakautuu rypistäessä epätasaisesti huuliin. Lopuksi kuivan huulipunan päälle laitetaan huulikiilto. Pidin todella paljon juurikin tuosta huulikiillon siveltimestä, en kylläkään osaa perustella tätä yhtäkkistä mieltymystäni mitenkään loogisesti :) Lopputulos: Eli oikealla lailla tehdyn huulimeikin tulisi pysyä huulilla koko päivän... no ainakin se pysyi koko yön, sillä ensimmäistä kertaa testasimme tuotetta osto iltana ja seuraavana aamuna puna oli vielä huulissa eli eiku huulikiiltoa päälle ja menoksi. Tärkeää huulimeikin kauniina pysymisen kannalta on tärkeää lisätä huulikiiltoa tai huulirasvaa säännöllisin väliajoin, etteivät huulet kuivu jolloin h.puna näyttää rumalta rohtuneissa huulissa.
Voin lämpimästi suositella tätä kestohuulipunaa, sillä mielestäni se ajaa täysin asiansa.

Berry Blossom Revlon ColorStay-huulipuna