torstai 30. lokakuuta 2008

NYX pigmentit pienessä puristelussa

Joku aika sitten palo ihan totaalisesti käämit kaikkiin "irto"meikkeihin pääasiassa EDM:n mineraalimeikkipohjaan ja NYX:in pigmentteihin. Olen yrittänyt kyllä toimia kaikkien ohjeiden mukaisesti, mutta silti joka kerta meikkauksen jälkeen meikkipoytäni on täynnä meikkitäpliä ja housunikin yleensä onnistun sotkemaan. No päätin tehdä asialle jotain... Ensin yritin käyttää alkoholia(desinfiointiainetta), mikä toimikin erinomaisesti meikkipohjan puristukseen, mutta NYX pigmentit eivät pysyneet kasassa kuivuttuaan. Päätin yrittää puristusta puristukseen tarkoitetulla nesteellä ja tilasin Coastal Scents:iltä EZ Prez:in. Puristusohjeita en viitsi alkaa kirjoittelemaan, sillä alkoholilla puristetuista meikkipohjista on hyvä postaus Glowing me, Glowing you -blogissa ja EZ Prez:in käytöstä on YouTubessa Coastal Scents:in oma video.


Eli tässä olisi lähtötilanne NYX pigmentit pikku pulloissaan.






Ja sitten 30 minuutin ahräyksen jälkeen lopputulos. (Oikean laidan napit ja vasemman yläkulman kaksi nappia eivät ole NYX pigmenttejä. Vasemmassa yläkulmassa on MAC Honey lust sekä makeup storen pigmentti ja oikean laitimmaiset ovat rikkimenneen luomiväripaletin uudelleen alkoholilla puristettuja nappeja.) Yllä olevasta kuvasta purittamatta ovat ylärivin ensimmäinen Lime ja viides Charcoal.







EZ Prez pullossa oli puristusohjeet,joita yritin parhaani mukaan noudattaa puristaessani pigmenttejä. Puristaminen oli suhteellisen helppoa mutta sotkuista, kun rähmäkäpälä pannaan asialle. Täytyy sanoa, etten ole ihan äysin tyytyväinen pigmenttinappien koostumukseen, sillä ne tuntuvat hieman rasvaisilta ja pigmenttiä on hieman vaikea saada tarttumaan tasaisesti siveltimeen. Olen käyttänyt luonnonkarva siveltimiä, mutta pitää varmaan kokeilla synteettisiä siveltimiä, jos ne toimisivat paremmin EZ Prez:illä puristettujen pigmenttien kanssa.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kiitos hyödyllisestä postauksesta! Mä oon miettiny tuon Coastal Scentsin pressauspaketin ostamista, mutta se jäi sitten kun Necessary makeup muistaakseni haukkui tuon nesteen ihan kerrassaan. Varmaan sitten seuraavan kerran tilatessani pitää kokeilla ainakin sitä palettia :)

Anne kirjoitti...

Kyllä siinä Necessary makeup:in postauksessa oli. En nimittäin vieläkään ole saanut puristettuja pigmenttejä toimimaan minkään siveltimen kanssa. Melkein paras tapa levittää niitä on sormella, mikä kertoo paljon koostumuksesta. Jos suunnittelet palettia MACin meikeille, niin en suosittel ostamaan, sillä MACin pan:it ovat hieman löysiä eivätkä pysy paikallaan ilman teippiä.