torstai 30. lokakuuta 2008

Happy Halloween... siis huomenna

Kerroin aikaisemmassa postauksessa, että olemme poikaystäväni kanssa menossa HALLOWEEN-pippaloihin ja ehdin jo suunnittemaan asuanikin, mutta nyt on tullut hieman tarkennusta pippaloiden teemaan. Tarkoituksena on siis pukeutua synkkään naamiaisasuun eli barbeja tai keijuja ei pääsetä sisään.



Näin viime tingassa en enää ehdi tehtä mitää super hienoa asua, joten ajattelin päästä helpolla. Ostin vain vampyyrin hampaat ja kaikki muu rekvisiitta saa luvan löytyä vaatekaapistani.






Käväisin tänään pikaisesti pilailukaupasta ostamassa muutamia tarvikkeita huomista varten. Itselleni ostin tekoripset+liima sekä hampaat ja poikaystävälleni ostin pari ampumahaavaa ja ruskeam kasvomaalin. Ei lainkaa rasistista... poikaystäväni päätti uuden teeman takia pukeutua ammutuksi mustaksi gansteriksi, heh. Toivottavasti illalla ei tule baarissa vastaa ulkomaalaisia tai ollaan kusessa.



(Sori surkeasta pikakuvasta)

Jos vaikka sais otettua muutamia kuvia asuistamme niin voisin seuraavassa postauksessa esitellä niitä. En kuitenkaan lupaa mitään olen niin huono ottamaan valokuvia.

1 kommentti:

Poff kirjoitti...

Blogissani on pieni yllätys sulle. :)