keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Revlon ColorStay huulipuna/kiilto

Viime päivinä on totta tosiaan ollut kiirettä. Olen yrittänyt valmistautua tenttiin ja tehdä töitä samaan aikaan eli stressattavaa riittää. Ajattelin tehdä pikaisen tuotearvostelun alennus ostoksestani. Itseasiassa myös äitini, joka ei ikinä käytä meikkiä, osti myös saman huulipuna vaikkakin eri sävyisenä. Omani on väriltään Berry Blossom (kuvassa) ja äitini päästyi Bare maximumiin (aika luonnollinen rusehtavan/pronssisen punainen).


Huulipunan ohjeiden mukaan ensin levitetään huulipuna ja annetaan sen kuivua täysin, jonka jälkeen levitetään huulikiilto päälle. Huulipuna aplikaattori oli sellainen perus "huulikiiltoaplikaattori" ja yllätyksekseni huulikiillossa oli sivellin. Olen kokeillut huulipunaa nyt useamman kerran ja äitini on käyttänyt omaansa lähes päivittäin, jonten uskallan antaa oman arvioni tuotteesta.
Mielestäni:
Ensimmäisenä levittäessäni huulipunaa törmäsin ongelmaan, etten saanut levitettyä sitä tasaisesti vaan aina tuntui jäävän raitoja huuliin. Äidilläni ei ole ollut tätä samaa ongelmaa, joka varmastikin johtuu siitä, että hänen huulipunansa väri on lähempänä hänen huuliensa väriä kuin minulla. Seuraavana vaiheena on odottelu, että h.puna kuivaa. Odottelun aikana huulia ei kannata laittaa yhteen tai rypistää, sillä ensinnäkin puna on erittäin tahmaista, jonka vuoksi huulet meinaavat tarttua yhteen ja toiseksi kosteana h.puna jakautuu rypistäessä epätasaisesti huuliin. Lopuksi kuivan huulipunan päälle laitetaan huulikiilto. Pidin todella paljon juurikin tuosta huulikiillon siveltimestä, en kylläkään osaa perustella tätä yhtäkkistä mieltymystäni mitenkään loogisesti :) Lopputulos: Eli oikealla lailla tehdyn huulimeikin tulisi pysyä huulilla koko päivän... no ainakin se pysyi koko yön, sillä ensimmäistä kertaa testasimme tuotetta osto iltana ja seuraavana aamuna puna oli vielä huulissa eli eiku huulikiiltoa päälle ja menoksi. Tärkeää huulimeikin kauniina pysymisen kannalta on tärkeää lisätä huulikiiltoa tai huulirasvaa säännöllisin väliajoin, etteivät huulet kuivu jolloin h.puna näyttää rumalta rohtuneissa huulissa.
Voin lämpimästi suositella tätä kestohuulipunaa, sillä mielestäni se ajaa täysin asiansa.

Berry Blossom Revlon ColorStay-huulipuna

1 kommentti:

Sonia kirjoitti...

Vaikuttaa todella hyvältä! Minulla on sinulle jotain pientä ja kivaa blogissani.