tiistai 16. joulukuuta 2008

MAC luomivärit

Olen aivan onneni kukkuloilla, kun vihdoinkin pääsin kokeilemaan oikein kunnolla hehkutettuja MAC cosmetics:in luomivärejä. Sain ennakkojoululahjaksi vakiovalikoimaan kuuluvan Naked Lunch-luomivärin sekä joulupaletin Warm Eyes. Alunperin minun oli tarkoitus tilata Smokey eyes, mutta se oli jo loppuunmyyty tilausta tehdessäni. Oikeastaan olen erittäin tyytyväinen, etten saanut smokey eyes-palettia, sillä tapanani on sortua ostamaan useita hyvin samankaltaisia luomivärejä ja minulla oikeastaan on jo vastaavat sävyt vain eri kosmetiikka merkeiltä.


Naked lunch on frost-luomiväri eli todella kiiltävä lopputulos. Sävyltään luomiväri on minulle lähestulkoon ihonvärinen ja siksi ehkä hieman liian tumma käytttäväksi highlighterina mutta liikkuvalla luomella se näyttää todella hyvältä, jos pitää helmiäisestä.


Tietokoneellani paletin oikeanpuolimmaiset luomivärit näyttävät ruskean eri sävyiltä, mutta todellisuudessa paletin oikeapuoli on vihreän eri sävyjä, mikä pelästytti minut, kun ensi kertaa näin paletin livenä. Eihän vihreäsilmäisille suositella vihreitä luomivärejä, mutta sävyt osoittautuivat hyvinkin sopiviksi vihreille silmille (omissani silmissäni on myös häväys sinistä ja harmaata). Paletin vasenpuoli on aika hyvin paikkansa pitävä kuvassa, mutta vaalein väri ei ole ihan noin vaalea vaan enemmän kermaisen sävyinen vaalea kulta. Laitain kuvien yhteyteen oikeat kuvaukset väreistä.


Pidin paletissa erityisesti siitä, että se sisälsi neljä Satin-luomiväriä ja vain kaksi runsaasti kiiltoa sisältävää luomiväriä eikä yhtään Lustre:a. Olette varmaan huomanneet, jos olette lukeneet blogiani, että pidän mattaluomiväreistä, joten satin finish kiinnitti heti mielenkiintoni. Lueskelin muutamia arvosteluja paletista tilaukseni jälkeen ja olin kummissani, kun monet väittivät, että luomivärejä oli vaikea häivyttää, sillä itse en ole huomannut moista. Voi tietenkin olla niin, että olen tottunut häivyttelemään mattaluomivärejä, joiden rinnalla satin-luomivärit ovat piece of cake =)

Ainoa negatiivinen asia mitä voin paletista sanoa on pakkauksen ulkomuoto ei ole aivan minun mieleen halvannäköisen tekojalokiven kanssa, mutta sisältöhän se tärkein on. Lisäksi pitää mainita pakkauksesta sen verran, että kannattaa säilyttää pakkauksessa mukana tullut luomivärien suojamuovi, sillä se estää siveltimen liukumisen luomivärien päälle säilytyksessä.



Intriguing Scarlet: 6 Warm Eyes
  • Sweet Joy - Frosted creamy pale gold (Frost)
  • Warm Suede - Frosty antiqued golden olive (Veluxe Pearl)
  • Well Spiced - Frosted warm peachy brown (Satin)
  • Gentle Heat - Light muted grey taupe (Satin)
  • Real Drama - Dirty burgundy with red pearl (Satin)
  • Grand Entrance - Dirty deep green with green pearl (Satin)

2 kommenttia:

mummo kirjoitti...

http://tuoksuukahville.blogspot.com/2008/12/mit-kaikkea-yhteist-onkaan.html

katso mitä myrkkyluomivärisi sisältävät...

Anne kirjoitti...

Rakas mummo, olen hyvin tietoinen, että suurin osa meikeistä sisältää valtavan määrän kemikaaleja, joista osa voi olla myös ihoa ärsyttäviä ja allergisoivia (samoin kuin monet ruokiin lisättävät säilöntä- ja väriaineet). Paras tapa minimoida kemikaalien määrä meikeissä on käyttää esim. mineraalimeikkejä, jotka sisältävät vain muutamaa ainesosaa tai lopettaa kosmetiikan käyttö kokonaan, mutta tälle tielle en kuitenkaan vielä ole valmis lähtemään.