keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Hey I'm back...

Heipä hei, pitkästä aikaa. Kiirettä on pitänyt kouluhommia, joulusiivousta ja kaiken maailman kissanristiäisiä. Niin kaiken lisäksi olen sairastellu viimeiset puolitoista viikkoa, joten ei ole pahemmin ollut energiaakaan päivitellä blogia vaikka muutaman minuutinhan se vain vie. No nyt olisi tarkoitus ryhdistäytyä.

Sain tuossa pari viikkoa sitten viimeisimmän meikkitilaukseni, joka sisälti pari Ben nye luomiväriä, silveltimen sekä Liquid set:in lisäksi sain kaupanpäällisiksi ihanan turkoosin pearl sheen eye accentin.




Luomivärit Taupe, Bark ja Turquoise


Valitettavasti toinen Ben nyen mattaluomiväristä oli mennyt ihan palasiksi ja korvauksen saaminen postilta olisi ollut jo hieman isompi prosessi, joten päätin puristaa luomivärin itse (käytin septidiniä) ja kuvassa on lopputulos eli uudelleen puristettu luomiväri on oikeanpuolimmainen isoista luomiväreistä.

Olen ihan koukussa Ben nyen luomiväreihin enkä tällä kertaakaan pettynyt... sävyt oli juuri sitä mitä halusinkin ja lahjaksi saamani luomiväri on ihanan hienojakoinen helmiäisluomiväri, joka on käytön kannalta juuri oikean värinen turkoosi. Liquid set ei täyttänyt ihan täysin odotuksiani sillä rajaksesta ei tule ihan yhtä intesiivinen kuin olisin toivonut, mutta muutoin liquid set on todella käytännöllinen, sillä sen avulla kaikkia luomivärejä voi käyttää rajauksena eikä rajaus leviä/sotkeennu. Ainoa pettymys tilauksessani oli Ben nyen lyhyt kahvainen poskipunasivellin, joka oli todella karkea ja näytti kuin se olisi otettu jostain lasten leikkimeikkisetistä. Tilaus postikuluineen kustansi noin 20 euroa, joten halvalla selvisin.

Valitettavasti vakio Ben nyen ebay-myyjäni aikoo lopettaa kokonaan Ben nyen myynnin, joten tämä taisi olla viimeinen Ben nye -tilaukseni.

Ei kommentteja: