perjantai 30. tammikuuta 2009

Hakusessa!!!

Hei, oisko kellään tietoa, mistä voisin löytää halvalla pencil/smudge siveltimen? Ei tarvise olla MAC 219 tai minkään muukaan merkkituote. Olen nimittäin saanut päähäni, että tarvitsen välttämättä kyseisen siveltimen :)

Hola, buenos días!

Heipä hei kaikille :) Viimeisestä blogipäivityksestäni on kulunut jo kuukauden verran, joten tunnen jo syvää syyllisyyttä blogini laiminlöynnistä. Tähän taukoon on ollut ihan järkevä syy. En nimittäin ole ehtinyt olla kotosalla sitten joulukuun alun ja kosmetiikkarintamallakin on ollut hiljaista. Joulun aika meni reissatessa vanhempieni luona, uusivuosi Pyhällä ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä kävimme avopuolisoni kanssa ensimmäisellä kahdenkeskeisellä "lomamatkalla" (josTallinnaa tai muuta ulkosuomenmatkaa ei lasketa) Teneriffalla Puerto de la Cruz:issa.


Reissumme oli todella onnistunut, vaikkei aurinko paistanutkaan aivan joka päivä ja lomakohteemme oli turistirysä. Lomamme ajoittui juuri sopivasti alennusmyyntien aikaan ja teimme todellisia löytöjä. Parasta Teneriffassa, näin meikkifriikin näkökulmasta, oli meikkien/kosmetiikan verovapaus eli kaikki kosmetiikkatuotteet olivat huomattavasti halvempia kuin Suomessa. Meikkejä tuli ostettua todellakin hieman enemmän kuin oli tarkoitus eritoten MAC:in luomivärejä (vaikka ne eivät sinänsä olleet yhtään halvempia kuin Suomessa). Yritän saada aikaiseksi otettua kuvia uusista tuotteistani, mutta voi olla hieman vaikeaa saada hyviä kuvia kamerallani tähän aikaan vuodesta.

Nyt lopuksi hieman yleistä meikkiasiaa. Eräs YouTube-guru oli löytänyt CS 28 Neutral paletin + muita ns. CS:n paletteja ebay:stä, jotka ovat täysin samoja kuin Coastal Scentin sivuilla myytävät paletit. Tilaamalla tuotteet suoraa Honkkarista paletit tulevat halvemmiksi (ainakin tilatessa Eurooppaan 28 neutral palette postikuluineen vain $ 22) kuin CS:n sivuilta tilatessa. Eli jos kiinnostaa kannatta vilkaista seuraava sivu
http://health-beauty.shop.ebay.com/items/Makeup__W0QQ_catrefZ1QQ_flnZ1QQ_sacatZ31786QQ_ssnZjolieeeeeQQ_trksidZp3911Q2ec0Q2em282?_trksid=p3911.c0.m282

Pistin muuten samantien myös tilauksen menemään 28 Neutral Paletista ja yhdestä toisesta paletista eli uusia meikkiarvosteluja tiedossa:)